Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mostani fiúknak csak a 2 méteres push up-pal, dinnye méretű seggekkel és persze 6 kg sminkkel rendelkező lányok kellenek?
És a lányoknak miért olyan pasi kell, aki magas kocka hasú, okos, kedves, megérti őket, és persze gazdag?
Nem lehet általánosítani. Nem minden pasinak ilyen csaj kell. Én sem vagyok tökéletes. Sőt, az önbecsülésem kb. a nullával egyenlő, de a barátom mindig azt mondja hogy neki csak én kellek, és soha egy ilyen cicababára se cserélne le.
Ne általánosíts. Sok olyan lánynak is van barátja, akik nem sminkelik magukat, nem tökéletes az alakjuk, nem cicababák...stb.
Téged is majd megtalál a szerelem, lesz egy fiú, akinek csak te fogsz kelleni.
Azért gondolod azt hogy csak az olyan lányok kelendőek, mint amilyeneket leírtál, mert ők feltűnőbbek, jobban észre veszi őket az ember, és így azt is hogy épp van valakije.
Az egyszerű, átlagos kedves lányoknak is van barátjuk. És attól hogy valaki ki van sminkelve, még lehet kedves, aranyos, okos lány.
Nem minden a külső.
Nem, nincs így.
Nekem egy átlagos testű, sminket egyáltalán nem használó, viszont rendkívüli intellektussal rendelkező lány tetszik. Mit meg nem adnék, hogy össze tudjak jönni vele!
Az általad leírt lányokra meg maximum kiverem, de semmi többet nem akarok tőlük.
6-os vagyok.
Persze a kigyúrt izomagyakat tekintve, nekik általában valóban az ilyen lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!