Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a mostani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mostani fiúknak csak a 2 méteres push up-pal, dinnye méretű seggekkel és persze 6 kg sminkkel rendelkező lányok kellenek?

Figyelt kérdés
Miért nem jók azok a lányok, akiknek nem olyan tökéletes a testük, de belül meg kedvesek, viccesek, stb....?

2016. márc. 9. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tökéletesek azok a lányok :) Nem vonzanak a mű dolgok, ráadásul azoknak a lányoknak a személyisége sem.
2016. márc. 9. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
na az ilyen lányok kerüljenek el engem,nekem nem fontos a mell,fenék méret,a sminket nem szeretem egy lányon én a kinézetén az összképet nézem és a belsőt
2016. márc. 9. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

És a lányoknak miért olyan pasi kell, aki magas kocka hasú, okos, kedves, megérti őket, és persze gazdag?

Nem lehet általánosítani. Nem minden pasinak ilyen csaj kell. Én sem vagyok tökéletes. Sőt, az önbecsülésem kb. a nullával egyenlő, de a barátom mindig azt mondja hogy neki csak én kellek, és soha egy ilyen cicababára se cserélne le.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
egy ilyen közhelyes és ostoba általánosítás után nehezen tudom elképzelni hogy olyan értelmes, kedves, értékes lennél belül. Inkább csak irigy és önző.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts. Sok olyan lánynak is van barátja, akik nem sminkelik magukat, nem tökéletes az alakjuk, nem cicababák...stb.

Téged is majd megtalál a szerelem, lesz egy fiú, akinek csak te fogsz kelleni.

Azért gondolod azt hogy csak az olyan lányok kelendőek, mint amilyeneket leírtál, mert ők feltűnőbbek, jobban észre veszi őket az ember, és így azt is hogy épp van valakije.

Az egyszerű, átlagos kedves lányoknak is van barátjuk. És attól hogy valaki ki van sminkelve, még lehet kedves, aranyos, okos lány.

Nem minden a külső.

2016. márc. 9. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem, nincs így.

Nekem egy átlagos testű, sminket egyáltalán nem használó, viszont rendkívüli intellektussal rendelkező lány tetszik. Mit meg nem adnék, hogy össze tudjak jönni vele!

Az általad leírt lányokra meg maximum kiverem, de semmi többet nem akarok tőlük.

2016. márc. 9. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Persze a kigyúrt izomagyakat tekintve, nekik általában valóban az ilyen lányok tetszenek.

2016. márc. 9. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem a külső tetszik a belsőt szeretem ha nem tetszel nem foglak sose megszeretni ennyire egyszerű... nálam a szép annyit tesz hogy lehetőleg ne sminkeljen legyen átlagos magasságú (160-170) es legyen karcsú vagy sportos ha ezek nincsenek meg benned lehet akármilyen a belső ld... persze még mindig ott van a tolerancia hogy plusz-minusz valamennyi de ugy nagyjából ez nekem a szép
2016. márc. 9. 21:25
 9/12 anonim válasza:
100%
Nem feltétlenül ezek a fontos erények. Ha van valami ami közös bennük vagy amit szeretnek egymásban akkor lehet valami. De a külső sem elhanyagolható mert ha nem tetszik akkor nem is akarod megismerni, példáulha van egy ragyás srác aki neked nem szimpatikus akkor egyértelműen nem adsz neki esélyt.
2016. márc. 9. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Anyit tudok hogy egy csaj van aki erdekel..
2016. márc. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!