Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúknak miért nem kellenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért nem kellenek a rendes lányok?

Figyelt kérdés
Mindenki csak a bunkó csajokra figyel fel, és behódolnak nekik. Persze van, hogy a lányok is a bunkó pasikat kedvelik jobban, viszont a fiúkra ez jobban vall, legalábbis én úgy vettem észre. Kedves vagyok mindenkivel, de ezt képtelenek értékelni. Csak a villogás meg a csillogás kell mindenkinek...
2019. jan. 18. 13:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Fuuujj heterok undorito
2019. jan. 18. 13:13
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Mi? Nekem rendes lány barátnőm van nem bunko szóval a kérdésed nem mindig igaz és én is normális srác vagyok. Legfeljebb a többség a publikummal van az hogy sok bunkóz srác és flegma csaj együtt xd de ennyi.
2019. jan. 18. 13:16
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Akikre gondolsz, azok általában felszínesek, ostobák, primitívek, könnyen kaphatóak, az IQ szintjük a béka segge alatt, és ezt te kívül állóként jól meglátod, egyszerűen roszz közegben vagy!
2019. jan. 18. 13:29
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el,hogy a normális fiúknak rendes lányok kellenek!

Valószínüleg nem jó közegben mozogsz.

2019. jan. 18. 13:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Miért ne kellenének? Alighanem rossz srácok között keresgélsz.
2019. jan. 18. 13:36
 6/19 anonim ***** válasza:
46%

Miért kell mindenkit lepecsételned? Úgy írtad ki a kérdést,mintha a világ összes hímneműjét kipróbáltad volna és ismered mindegyiket-általánasítasz.

Amugy jobb ha tudod,nem minden a kedvesség,nyilván az egy plussz pozitívum hogy kedves az adott illető vagyis te,de sokra nem mész vele ha mindenkivel szépen beszélsz és mosolyogsz..A fiúk szemszögéből hiába vagy kedves,ha nem vagy fonzó külsőleg.

2019. jan. 18. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor járj nyított szemmel. Hemzseg a világ rendes fiúkkal,csak nem kell startból mindenkit egy kalap alá venni. És tuti vannak rendes fiúk akiknek tetszel egyszerűen ők nem tetszenek neked. Légy nyítottabb és ne mondj hasonlókat,mert akkor tényleg elfognak kerülni. Üdv 16/L
2019. jan. 18. 14:19
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 igaza van....én is rendes vagyok csak jarjatok nyitott szemmel mert áhhh hosszú lenne leírni, hogy mi miért nem nagyon megyünk oda hozzátok
2019. jan. 18. 14:28
 9/19 A kérdező kommentje:
Utsó előtti, ebben tévedsz, mert senkinek nem tetszem.
2019. jan. 18. 14:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez vice versa működik ám
2019. jan. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!