Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell profin udvarolni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balenciaga77 kérdése:

Hogyan kell profin udvarolni egy szingli lánynak?

Figyelt kérdés
Már régóta keresek egy rendes barátnőt, de nem tudom hogy kell udvarolni profin. Ebben nincs rendes tapasztalatom, mert még soha nem próbáltam. Interneten is próbálkoztam, de nem nagyon jött össze semmi.

2018. dec. 29. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Milyen viszonyban vagytok? Hány évesek vagytok? Ja vagy nincs konkrét kiszemelt? Írj rá hogy ma nagyon csinos volt, lepd meg apróbb ajándékokkal pl egy csokival, legyél mindig érdeklődő de ne nyomulós! Mindig legyen hozzá 1-2 kedves szavad. Ha pllátod hogy másképp csinálta meg a haját mint szokta, akkor dícsérd meg neki hogy milyen jól áll neki. Légy határozott, érdeklődő és kedves!
2018. dec. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!