Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok szingli? Mir...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szingli? Mir csináljak máshogyan?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Soha nem volt barátnőm. Úgy érzem, hogy kerülnek a lányok. Az én hibám lenne. Ha külsőleg itélnének meg se kellene kerülniük. Nem nézek ki annyira szarul. Belsőre kedves, törödő srác vagyok. Nem értem. Valakinek ötlete, hogy mit tegyek másképp?

2018. aug. 31. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez van, én is gyakorlatilag ugyanezt írhatom le mint te. A kor is egyezik.

Nekem még nem volt lehetőségem nagyon lányokkal ismerkedni. Vagy amikor volt akkor tényleg csicska voltam .

Keresni kell a lehetőséget, beszélgetni, ismerkedni, nem csak lányokkal, fiúkkal is haverkodni, mert nekik is vannak lány ismerőseik akikkel a haverok miatt megismerkedhetsz...stb

2018. aug. 31. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne keresd ennyire nagyon azt a barátnőt, persze nem azt mondom, hogy szard le ezt az egész helyzetet, de ne görcsölj rá. Légy nyitott az emberekre, magabiztos és mikor nem is számítasz rá eljön a legváratlanabb pillanatban.

L.

2018. aug. 31. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Az is lehet baj, ha a barátaim nagyja lány? Kevés a fiúbarátom
2018. aug. 31. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ellentmondásos egy kicsit, akkor most kerülnek a lányok vagy nem?
2018. aug. 31. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Kerülnek
2018. aug. 31. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy nagy baj, ha több lány barátnőd van. Az inkább előny. Én a fiú barátomnak, már voltam a kerítő nője :D, hátha vlmelyik barátnőd is bevállalja
2018. szept. 1. 02:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Szinte mind csak lány barátaim vannak
2018. szept. 1. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!