Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túl sok az igényem?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nem is azzal van a gond, hogy nagyok az igényeim, hanem hogy tényleg túl sok.
Ezek az eddigi párkapcsolataim alapján lettek kialakulva
Itt van néhány igényem:
-Legyen szűz(nem is tudom, de az elég gyomorforgató, ha valaki csak úgy az ablakon már kidobta a legnagyobb értékét)
-Legyen igényes kinézetű
-Inkább a könyveket válassza a bulizás helyett
-Gondoskodó személyiség
-16-21 között legyen
Csak nem rég vagyok túl egy kegyetlen szakításon és attól félek, hogy sehol sem fogok már számomra megfelelő lányt találni.
Alapból nagyon válogatós vagyok nők terén, de szinte sehol sem akad egy normális szingli nő.
Honnan veszed, hogy mindenki 100%-ra “kidobja az ablakon”?😂 Ennyi erővel az, aki nem veled veszíti el, az mind egy semmirekellő? Ez nevetséges, már ne is haragudj.
2018. júl. 15. 00:31
2/10 A kérdező kommentje:
Figyelj! Én sok lánnyal beszéltem meg randiztam életem során.
Aki egy olyan kapcsolatban veszíti el amiről tudni lehetett, hogy nem örök életű. Azt nevezem ablakon kidobásnak.
2018. júl. 15. 00:38
3/10 anonim válasza:
Sokan online játékokon ismerik meg a szerelmüket :D esetleg kipróbálhatnál valamit amiről úgy gondolod hogy lányokat is érdekel(pl. nem a CoD, és nem valami csilivili Barbies játék, hogy azért neked se legyen kínos) ;) :D
2018. júl. 15. 01:24
4/10 anonim válasza:
Örök életű kapcsolat manapság már ritka, mint a fehér holló. Még a házasságok kétharmada is befuccsol.
2018. júl. 15. 10:00
5/10 anonim válasza:
Azt sosem lehet tudni, hogy örök életü lesz e vagy sem. Pláne ha szerelmes az ember.
2018. júl. 16. 07:38
6/10 anonim válasza:
Nem értem ezt a szüzesség dolgot. Attól hogy valaki pl. 21 évesen nem szűz,azt nem az jelenti hogy "kidobta az ablakon". Lehetett egy teljesen normális kapcsolatban elvesztett is,akár több éves kapcsolatban is, aminek valami miatt vége lett.
2018. júl. 16. 18:47
7/10 anonim válasza:
5/4 nálam pipa XD
De én nem gondoskodó, inkább vad vagyok.
Amúgy ne parázz, nekem ennél nagyobb igényeim vannak, szerintem inkább építek magamnak egy robotbarátot, mert olyan nincs a világon, aki nekem jó lenne ÉS én is neki. XD
2018. júl. 16. 20:34
8/10 anonim válasza:
Én imádok olvasni, de komolyan, nincs a bulizásban sem semmi rossz dolog. Van, hogy egy éjszakát is átolvasok, annyira megfog egy könyv, de olyan is volt már, hogy buliztam estétől majdnem napfelkeltéig, és őszintén, nem tudnék választani a kettő közül. Szerintem egy koncert vagy egy retró buli is tök jó élmény lehet, nem becsülném le az olvasás alá. Jó lenne, ha kicsit többet látnának a valódi életből az emberek, és akkor rájönnének, hogy a bulizás nem csak a pia dögivel dolog, apropó, én meg sose ittam annyira részegre magam, hogy ne menjen az egyenes járás, hányjak, vagy ne emlékezzek a másnapra. Egy szó mint száz, nem kell leírni az embert, csak mert bulizik, lehet ezt is "ésszel" csinálni.
2018. júl. 17. 21:12
9/10 anonim válasza:
A bulizással az a baj, hogy komoly peer pressure van rajtad, hogy igyál. Ha iszol oldódnak a gátlásaid, a pasikat meg nem érdekli, hogy barátod van, bepróbálkoznak, innentől kezdve nem kell sok, hogy megcsald.
2018. júl. 17. 21:49
10/10 anonim válasza:
Rajtam speciel nem igen van beer pressure, sok bulin/koncerten nem is ittam. Ha meg igen, akkor is mértékkel. Azért egy (ex)alkoholista lányaként (nem mellesleg orvosnak is tanulok ;) tisztában vagyok az alkohol hátrányaival is. Én tényleg csak azért iszok néha, hogy kicsit ellazuljak, de attól még tudatomnál vagyok, és simán kiosztom ekkor is a bő tesztoszteronnal megáldott egyéneket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!