Normális, ha 20 évesen nincs semmi igényem a szórakozásra?
Én sem szeretek bulizni. Egyszerűen nem tudom átérezni azt, hogy miért olyan jó a dolog.
A nagy társaságot sem szeretem, mert általában mindig vannak olyanok, akiket nem ismerek és nehezen nyitok mások felé. Nekem nem elég 4-5 perc ahhoz, hogy valakit megszólítsak és "haverként" kezeljem.
Az italok tekintetében csak párat szeretek. Azonban azt is otthon, kiélvezve az ízét.
A különbség tőled csak annyi, hogy én ezek ellenére "csajozni" imádok.
Szeretem az egész hódítás idejét kiélvezni. Így kevesen mondanák meg rólam, hogy nem vagyok egy társasági ember.
Nincs ebbe semmi baj, ilyen típus vagy.
Én se járok el bulizni, de mégis találtam egy olyan társaságot akikkel elvagyok, eljárunk erre-arra kirándulgatni, járunk horgászni amikor jó idő van. Szabadtéri koncertekre, meg kisebb falunapokra én mondjuk szeretek járni, de én sem iszok alkoholt csak nagyon ritkán, de akkor olyat iszok aminek van azért ára meg minőségi is úgy ahogy, de mértékkel és egy évben egyszer ezt megengedhetem magamnak úgy érzem.
De hogy találjak olyan társaságot,ha mindenki bulizni jár?És ami a mégfontosabb:hogy találok így barátnőt?
Amúgy van egy barátom,de az még nálam is sokkal introvertáltabb.Azt még egy moziba sem lehet elhívni,vagy megenni egy pizzát.Holnap is egyedül megyek moziba,mert még reagálni sem hajlandó a hívásomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!