Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesen, Kérdező. Én már 4 éve vagyok szingli, és lám, még mindig élek.
- Nem kell senkihez alkalmazkodnod
- Nem kell senkiért felelősséget vállalnod
- Anyagilag fényévekkel jobban állsz
- Azt a rengeteg energiát és időt, amit hót fölöslegesen párkapcsolatba ölsz, hasznos dologba fektetheted be, amiből hosszútávon profitálhatsz
- Nem élsz állandó megfelelési kényszerben
- Nem kell alárendelned magad senkinek
- A rezsid a felére csökken
- Az időd a tiéd, azzal foglalkozol, amivel akarsz
- Azzal fekszel le, akivel csak szeretnél
- Nincsenek veszekedések, szakítás, vagy ne adj'Isten, válás
- Nem kell senkihez alkalmazkodnod [Hát de, max nem egy csajhoz. :D]
- Nem kell senkiért felelősséget vállalnod [Ugyanaz.]
- Anyagilag fényévekkel jobban állsz [Nem feltétlenül.]
- Azt a rengeteg energiát és időt, amit hót fölöslegesen párkapcsolatba ölsz, hasznos dologba fektetheted be, amiből hosszútávon profitálhatsz [El tudom képzelni. :D Az átlag embernek ez megy párkapcsolat mellett is.]
- Nem élsz állandó megfelelési kényszerben [Nem mintha párkapcsolatban abban élnél.]
- Nem kell alárendelned magad senkinek [Vótmá.. és nem igaz.]
- A rezsid a felére csökken [A rezsid kb pont ugyanakkora tekintve azzal, hogy a fogalom a ház fenntartását jelenti ami hát nem duplázódok attól, hogy lakik még valaki ott.]
- Az időd a tiéd, azzal foglalkozol, amivel akarsz [Miért egy párkapcsolatban mit kell tenned ami olyan időigényes és nem akarod? :D Meg amúgy is a párkapcsolatot is akarja az ember.. :D ]
- Azzal fekszel le, akivel csak szeretnél [Párkapcsolatban is, ideális esetben ez a barátnőd / barátod. :D ]
- Nincsenek veszekedések, szakítás, vagy ne adj'Isten, válás [Legalábbis baráttal / barátnővel nincs veszekedés.]
Mondjuk ezeknek a fele kapásból a "tini párkapcsolatok" okán értelmüket vesztik.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyébként 18 /L vagyok és eddig csak 1 kapcsolatom volt, aminek 2 éve lett vége
Kedves kérdező, a te érdekedben mondom, hogy ne itt próbálj ismerkedni :DD
18/L tapasztalatból
Helló!
"- Nem kell senkihez alkalmazkodnod"
Aki senkihez sem alkalmazkodik, előbb-utóbb saját maga rabja lesz.
"- Nem kell senkiért felelősséget vállalnod"
Ez nem a szinglisség, hanem a gyermektelenség jellemzője. Felnőtt emberek magukért vállalnak felelősséget.
"- Anyagilag fényévekkel jobban állsz"
Több a kiadás, de több a bevétel is.
"- Azt a rengeteg energiát és időt, amit hót fölöslegesen párkapcsolatba ölsz, hasznos dologba fektetheted be, amiből hosszútávon profitálhatsz"
Azt hiszed, hogy a szingli csak besétál egy bárba, és kiválaszt valakit éjszakára?! Ez csak a romantikus filmekben és a facebook.com-on igaz. Hát sok-sok unalmas bulin kell részt vegyél, mire horogra akad valaki egy estére.
"- Nem élsz állandó megfelelési kényszerben"
Dehogyis nem! Minden új partner, új igény.
"- Nem kell alárendelned magad senkinek"
Lásd 1. pont.
"- A rezsid a felére csökken"
Lásd 3. pont.
"- Az időd a tiéd, azzal foglalkozol, amivel akarsz"
Ha a 15 macska ellátására gondolsz, szép kilátás...
"- Azzal fekszel le, akivel csak szeretnél"
Na ez megint meseszerű. Ilyen csak megint a facebook-on van. Ki ne találd már, hogy bemész egy bárba éppen ott van egy szingli kockahasú/bombázó, összekacsintotok, és jön az ágy jelenet?!
"- Nincsenek veszekedések, szakítás, vagy ne adj'Isten, válás"
Ez nem kötelező jellemzője egy tartós párkapcsolatnak.
Üdv.
"Aki senkihez sem alkalmazkodik, előbb-utóbb saját maga rabja lesz."
Nem igaz. Én már hosszú ideje vagyok hót egyedül, és egyáltalán igényem sincs kapcsolatra.
"Ez nem a szinglisség, hanem a gyermektelenség jellemzője. Felnőtt emberek magukért vállalnak felelősséget."
Ha van valaki aki hozzád tartozik, akkor felelős vagy érte is. Hogy is mondta a róka? Felelős vagy azért amit megszelídítettél?
"Több a kiadás, de több a bevétel is."
Miféle bevétel vagy profit származik abból, hogy együtt vagy valakivel? Nekem égne a pofámról a bőr, ha más pénzét költeném...
"Azt hiszed, hogy a szingli csak besétál egy bárba, és kiválaszt valakit éjszakára?! Ez csak a romantikus filmekben és a facebook.com-on igaz. Hát sok-sok unalmas bulin kell részt vegyél, mire horogra akad valaki egy estére."
Erről beszélek. Mi a francnak elpisálni rengeteg időt és energiát olyasmire, ami sohase hozza vissza? Ha egyből összejöhetne a dolog, az mindjá' más lenne, de így a legkevésbé se éri meg. Azt az időt nem jobb ötlet arra fordítani, hogy kitanulsz valami olyasmit, ami pénzt is hoz a házhoz?
"Dehogyis nem! Minden új partner, új igény."
Ha szingli vagy, akkor nincsenek semmiféle igények, és ez a jó.
"Lásd 1. pont."
Öntörvényű vagyok, nem szeretek másokhoz alkalmazkodni.
"Ha a 15 macska ellátására gondolsz, szép kilátás..."
Van egy rakás olyan időtöltésem, amibe nem fér bele egy nő. Kapásból ott vannak a komputerjátékok. A többit már fel se sorolom...
"Na ez megint meseszerű. Ilyen csak megint a facebook-on van. Ki ne találd már, hogy bemész egy bárba éppen ott van egy szingli kockahasú/bombázó, összekacsintotok, és jön az ágy jelenet?!"
Fizetős nénikről még sose hallottál?
A barátnő is pénzbe kerül, de hivatásossal olcsóbban kijössz.
"Ez nem kötelező jellemzője egy tartós párkapcsolatnak."
Ennek ellenére minden párkapcsolatban megtörténik. Inkább kimaradok belőle.
Saját magad azt teszel amit csak akarsz, amikor akarod.
És a többit már leírták.
Előnye annyi van, hogy nyugodtan nézelődhetsz anelkül, hogy a parod féltékenykedne.
A parkapcsolat egy jó dolog, ha magadhoz illő embert találsz, amugy az 1. valaszadó válaszaból szűrheted le a következményeket, de azok nem a szingliseg előnyei. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!