Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/17 anonim válasza:
#11 meglehet. Ennek ellenére nyugodt, hasznos és produktív életem lesz, nem fogja az életkedvemet és az idegrendszeremet taccsra tenni a kapcsolatok.
13/17 Bénabakter válasza:
Negatív érv, de szerintem mindent visz: öreg korodra NAGYON-NAGYON magányos leszel. Annál nincs rosszabb.
14/17 anonim válasza:
Ha öregkoráig egyedül lesz, és leélt 40 évet szingliként, a legkevésbé se fog amiatt problémázni, hogy a hátralévő éveiben is egyedül marad.
15/17 anonim válasza:
#12 nem értem miért gondolod, hogy egy kapcsolat bármiben visszafogna téged. igazából ha visszafog, akkor szakítani kell. egy jó kapcsolat csak előre vihet
16/17 anonim válasza:
Mert eddig ezt tapasztaltam.
Egy kapcsolatban mindig a másik érdekei a fontosabbak. Egy kapcsolatban alkalmazkodnod kell máshoz, és szinte semmi magánéleted nincs. Egy kapcsolatban felelősséget kell vállalnod nemcsak magadért, hanem a másikért is, miközben fordítva ezt nagyon ritkán kapod meg. Anyagi szempontból pedig egy párkapcsolat csak deficites lehet.
17/17 anonim válasza:
A szingliség mellett csak rövidtávú előnyöket lehet felsorakoztatni. Legfőképpen azt, hogy kényelmes. De SEMMI kényelmes dolog sincs az ember életében, ami hosszú távon ne járna aránytalanul nagy ráfizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!