Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pest megyén belül hol lehet ismerkedni 15-18 éves lányokkal?
Értelmes lányokra gondolok, akik nem piálnak és cigiznek. Hűségesek és lehet velük beszélgetni mindenről.
Befeszültem párszor a könyvtárba, mint pók a lucernásba, de vagy volt barátjuk, vagy nem akartak kapcsolatot.
17/f
szerinted a könyvtárba csak normális lányok járnak? én pl. szeretek olvasni, sokat járok könyvtárba, de cigizek és hétvégente szoktam partyzni és inni is.
Az ilyen lányokat azért nehéz megtalálni, mert nem járnak olyan helyekre , ahol ismerkedni lehetne úgy, max. ha te is ilyen vagy. Pl. ilyen szakkörökön, foglalkozásokon biztos vannak, amik ilyen visszahúzódóbb típusoknak vannak.
Én ilyen fiúkat keresek,de általában sosem jártam sikerrel,szóval hagyom,hogy jöjjön aminek jönnie kell. Azzal egyet tudok érteni,hogy az értelmiség valóban elvan nyomva,én sem vagyok az osztályunkban a legfelkapottabb ember,viszont azt nem tudom érteni,hogy mi köze ennek a sminkeléshez?
Nyilván aki teljesen más személlyé vakolja magát azt megértem,na de fiúk.. pont ti beszéltek arról,hogy ne vegyünk senkit egy kalap alá,de én attól mert vörös a hajam és muszáj magamnak szemöldököt rajzolni,egyből csitri leszek?
És mégegyszer elmondom,azt én sem támogatom,ha szét van pingálva valaki,de egy kis szemöldök színezéstől vagy szempillaspiráltól senki sem lesz kva.
16/L
Mi lenne, ha először kialakítanátok magatoknak egy egyéniséget?
Nem ismerkedni, jaaj "nincs normális lány/fiú..."
Sosem értettem ezt a rinyálást,a fiúk maguknak okozzák :D.Mindenhol van értelmes,hűséges lány akik nem piálnak,cigiznek,de a többségüket pont elnyomják a pont az ilyen lányok és mindenki azt hiszi,hogy csak ilyenek léteznek,pedig csak nem nyitjátok ki rendesen a szemeteket.
16/l
Ismerkedni legegyszerűbben a való életben lehet!
Ha kíváncsi vagy egy lányra, akkor megszólítod és beszéltek. Ha nem szimpi, akkor meg hagyod.
Felesleges ezt túlbonyolítani.
Srácok.. nagyon jó, hogy leírjátok hogy mit akartok, meg ki miért jó vagy nem jó... De amint kimentek a valóságba ezeket el is lehet felejteni, főleg a ne sminkeljen dolgot.
Legtöbbször úgyis nektek kell megfelelni a lányoknak, ha valamit akartok tőlük.
A legegyszerűbb módja, ha meglátsz valakit aki tetszik, odamész és beszélsz vele.. Neten nem ajánlom, mert mindenki azt ír magáról amit akar.
18/F
Ne altalanositsatok mar konyorgom...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!