Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer lányokkal hogyan lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 20:11
1/11 anonim válasza:
Játékban , play iten, mondoconon ilyen helyeken
2/11 anonim válasza:
Igazából interneten lehet a legjobban meg amiket az előttem levő felsorolt.
Mondjuk én nem járok ki ilyen helyekre, pedig gamer vagyok.
3/11 anonim válasza:
Szerintem az jó pont lehet ha nem ölöd meg a játékban😜
4/11 anonim válasza:
Hívd el őket egy gamer randira😜😄
5/11 anonim válasza:
Gamer lányokkal én is ismerkednék szívesen :D
6/11 anonim válasza:
Én csak standoff 2vel jatszom :D
7/11 anonim válasza:
Úgy, hogy játszol vele :P vagy rajta ;) F
8/11 anonim válasza:
én épp pénteken megyek egy gamer lányhoz, másfél hete ismertem meg :)
van egy csoport, ahol embert kerestek, jelentkeztem pár játékra, tetszett neki a humorom és elkezdtünk beszélgetni.
most ott tartunk, hogy pénteken meló, haza, készülődés, és irány hozzá, majd vasárnap haza :)
200 km, de ez nem számít :)
9/11 anonim válasza:
előző vagyok.
nagyon jó volt a találka, jövő hét hétvégén megismételjük :)
10/11 anonim válasza:
most találkoztunk másodszor. a 2 hét távollétem alatt nem egy pasival lefeküdt és mindenkinek írkálja, hogy leszopná meg stb.
mindig csalodni kell a másikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!