Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavar, ha egy lány sokat iszik?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 üveg bor, illetve ha nem borozok, akkor pár dl tömény is lecsúszik. Csak így tudom jól érezni magamat, másképp nem megy, próbáltam. Titeket ez nagyon zavarna? Ha igen, miért? 17L
2018. dec. 10. 10:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Szívem, alkoholista vagy.
2018. dec. 10. 19:49
 22/26 anonim ***** válasza:
20%

Hahahaha

Majd onantól lesz baj mikor kedves Gábor barátunk fog neked jó reggeltet kívánni

És 100%, hogy hazudsz, mert 17 évesen már rég kórházban lennél ennyi alkoholtól amit elmondásod szerint naponta iszol meg

Legközelebb, majd jobban elhihető szar kamu kérdést írjál ki aminek akár lehetne jóval nagyobb valóság alapja is

bb my little cutie

2018. dec. 10. 22:38
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Venne leszünk egy szakdogában úgy érzem
2018. dec. 11. 02:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Dee leszeretnéd rakni?(ezt kihagytad)

Ha haveri alapon nézzük nem zavarna.

Ha kapcsolati úgy igen, mert segítenék ha tetszik ha nem.

2018. dec. 11. 08:46
 25/26 PestisPesta ***** válasza:
Én is sok vizet iszok XD
2018. dec. 11. 09:39
 26/26 anonim ***** válasza:
33%

Na megtaláltam a kérdésemet közel 2 év elteltével.

Azóta is iszok, semmi változás.

Köszönöm, jól vagyok!

2020. okt. 25. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!