Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem nem zavar de őt igen, mit tegyek?
Ez nem egy rossz szokás!
Ez egy betegség!
Ugyanez volt velem is. 14, majdnem 15 éves koromig bepisiltek és brutál mértékű szégyenérzetet hordozott ez magával. Totálisan megértem a lányt.
Örülök, hogy így fogod fel. Mondogasd neki, hogy nincs mit szégyellnie előtted, megbízhat benned.
Az már a múlt! Én sem beszéltem sok embernek erről, talán 2-3-4-nek, de amíg kisebb voltam, addig ugye kiderült sok ember előtt. Borzalmas volt!
De szerencsére elmúlt, rég volt és egyszerűen elfelejtettem. Idejét nem tudnám megmondani mikor jutott utoljára ez eszembe a mostanin kívül.
El fog múlni neki is és nem fogja érdekelni.
Ha igazán szereted akkor bátoricsad hogy téged nem érkel hogy 14 éves koráig bepisit. Te a gyönyörü nőt látod benne.
És ha még véletlenül bepisil éjjel ne szid le. Csinál sok nappali programot. Hogy ragaszkodjon hozzád és bátorságot addól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!