Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavar, ha egy lány sokat iszik?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 üveg bor, illetve ha nem borozok, akkor pár dl tömény is lecsúszik. Csak így tudom jól érezni magamat, másképp nem megy, próbáltam. Titeket ez nagyon zavarna? Ha igen, miért? 17L
2018. dec. 10. 10:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem lenne feltétlen baj, a régi 16-17éves énemmel szerintem el lennél.

De most, hogy egyáltalán nem iszok így már kizáró ok. Kettőnk életvitele nem egyeztethető, ha szeretnél változni akkor nem lenne akadály, de így igen. Viszont ha valaki miatt meg kell változnod akkor az nem igazi szerelem, ha szeret valaki akkor úgy szeret ahogy vagy. Ezért is mondanám azt, hogy nem jönnék össze veled.

2018. dec. 10. 13:55
 12/26 anonim ***** válasza:
5%
Meséden hol a hab?
2018. dec. 10. 14:18
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Ha esélyes hogy valaha barátnőm lesz aki még iszik is, azt leszoktatnám róla az biztos. Hogy eleve kéne-e ilyen lány? Ha valaki iszik nincs sokszor magánál, így mint ahogy a többség megcsalhat/hülyeségeket csinálhat. Végeredménybe nem, nem hiszem hogy kéne ha csak nem bízok benne tulságosan és nem tudom hogy értem leszokna róla.

17f

2018. dec. 10. 14:44
 14/26 anonim ***** válasza:
34%
A kis csitri látszik nem erre számított, mindenkinek küldi izomból a diszlájkot
2018. dec. 10. 14:57
 15/26 anonim ***** válasza:
22%
13-as vagyok) Igy van utolsó, a legtöbb iszik cigizik csitri. Lehet nem az ő hibája, és ki tudja talán egy normális lány lapulhat mögötte, de ahogy mondtam ha egy hasonló lány megfelel az "elvárásaimnak" és képes lenne értem változni, én elfogadnám. Lehet nem ő dislikeol :)
2018. dec. 10. 15:09
 16/26 anonim válasza:
11%
Szerintem kimondottan szexi, főleg ha legalább napi 2 doboz cigit is elszív mellé 😍😍😍
2018. dec. 10. 16:00
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
13-as vagyok) 16 szerintem most nem iróniázni kéne hanem inkább tényleg segíteni. Szegénykém ha tényleg ennyi idősen tönkrebassza magát és még cigire is rábeszéled a végén.. jaj gecc :D
2018. dec. 10. 16:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Nyilván, komoly alkoholproblémákkal rendelkezel. Kíváncsi vagyok hogyan próbál neked segíteni a szakember, és miért gondolod azt, hogy nem működik. Mikor iszol? Iskola előtt is, akár közben? Mihez nem tudott jól érezni magad? A szüleid hogyan kezelik a helyzetet?

Természetesen nem díjaznám és nem kezdenék párkapcsolatot egy ilyen lánnyal, mivel ha csak alkohollal, mámoros állapotban képes az életre, akkor komolya problémái lehetnek, amik úgy egy tízenéves életébe sem hiányzik. Gondolom egy fiatal sem akar problémás párkapcsolatot. Meg azért két üveg bor, 1,5 liter, rettenetesen sok, nyilván eléggé megcsaphat. Meg persze ott van a sok ráköltött pénz, ha nincs pénz akkor a kéregetés, lopás meg hason dolgok, ha anyu-apu már megunja és nem ad többet, dolgozni egy félrészeg diáklányt pedig senki sem fog felvenni. Meg számolni kell a toleranciával, egy idő után lecsúszik majd a harmadik üveg, és az sem lesz elég. Ki kívánja az ezzel járó problémákat? Ezt senkitől sem várhatod el, és senkit sem hibáztathatsz, hogy nem kér ebből. Találhatsz magadnak hasonló függőséggel rendelkező párt, ha az neked megfelel. Bár gondolom te sem szeretnél magad mellé egy részeges, lepukkant alakot. Valamit valamiért. Ha párkapcsolatot akarsz, rendbe kell tenned magad, mivel az élet nem tündérmese. 17F

2018. dec. 10. 16:21
 19/26 anonim ***** válasza:
8%

Mi ez? Normálisok vagytok? Aztán még ti hurrogtok le bárkit is? Szegény csaj alkohol problémákkal küszködik és ti még bántjátok is? Emberség hol van?

Kérdező, nem tudom olvasod e vagy fogod olvasni, nem tudom számít e a véleményem vagy nem, bár nem lesz a legpozitívabb, de ha már kérdezted váalszolok. Nem, nem járnék veled, hanem barátkoznék. Adnék esélyt, hogy megváltozz, mármint sokat lógnák veled és nem hagynálak magadra, mint egy legjobb barát. Áldoznék arra időt, hogy megismerjelek és hogy megbízz bennem és ha megvan ez, akkor tudnék neked segíteni, nem ma nem is holnap, de egy idő után kijönnél ebből a gödörből, tudom, nagy trauma érhetett, vagy nagy problémáid lehetnek, de biztosan segítenék, ha kérnél. Hidd el, nem akarnál járni velem, mert rájönnél, hogy nem ez lenne a legnagyobb problémád, még ha így is érzel, megváltoznál és egészséges felnőttként találnál párt magadnak és boldog lennél. Remélem, hogy átgondolod azért és olyan barátot keresel akivel letudjátok egymást kötni, lehet, hogy rászoktál a piára vagy csak a józanságot kerülöd, de egy idő után a józanságra szoksz rá és a piát fogod kerülni :) remélem boldog leszel!

2018. dec. 10. 18:29
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Napi 1-2üveg bor?? Az már durván alkoholista hajlam.
2018. dec. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!