Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút miért zavar ha egy lány vega?
Figyelt kérdés
Én nem eszek húst,de mondták már páran, hogy ez zavarja őket. Nem értem miért hisz ez mindenkinek a saját döntése. Gondoskodok arról, hogy minden ásványi anyagom meglegyen így. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni. 18/l2018. aug. 28. 11:42
1/28 anonim válasza:
Azért zavarja őket, mert ha összeköltöztök vagy bármi, akkor külön kéne főzni, illetve senki sem szereti a gyengébb alkatúakat.
2/28 anonim válasza:
Szerintem ez önmagában nem zavaró. Csak az zavaró, ha valaki fikázza azt, aki eszik húst és meg akarja téríteni. De ez mindenkire érvényes, nemcsak a vegákra.
3/28 anonim válasza:
Egyszerű, hülyék szegények. Ebben szerintem semmi extra dolog nincs.
4/28 anonim válasza:
Előző vagyok és szerintem nem ez a legfontosabb, hogy mit eszel, hanem az, hogy szerethető legyél. Ha valaki az étrended miatt hagy ott az olyan is :D
5/28 anonim válasza:
Erdekes en igen ritkan lattam arra peldat, hogy valakit zavart volna hogy mas vega. Ellenben arra eleg sokat, hogy a vega tolja a propagandat a masiknak hogy belole is vegat csinaljon.
Szoval ha te nem szolsz bele abba hogy o mit eszik, akkor nem latom mi baja lehetne vele. Ha viszont azon megy a hiszti, hogy fuj megint hust sutsz, a szagat se birom, akkor mar ertem.
6/28 anonim válasza:
Mert macerás vele enni menni, külön kell neki főzni,sokat panaszkodik, hogy itt nem tud enni menjünk máshova, folyton húzza a száját mindenre.
7/28 anonim válasza:
Azért mert sokszor meg se tudja indokolni miért vega/vegán, egy két esetet leszámítva....
8/28 anonim válasza:
Nem tudom, én tapasztaltam még ezt.
Én az alábbiakat tudom elképzelni:
- Annyira szereti a húst, hogy neki a vegán élet fura.
- Macerásnak tartja az együtt étkezést.
- Sok vega próbálja meggyőzni a másik felet a húsevés leszokásáról, ami bosszantó, és így kímélné meg magát. Niylván nem mindenki ilyen.
9/28 anonim válasza:
El lehet fogadni illetve bele lehet nyugodni idővel.Van egy mondás.Aki szeret az elfogad úgy ahogy vagy.Vagyis ha van/lesz pasid akkor őt nem fogja érdekelni hogy te nem eszel húst.Mindent meglehet oldani,nem nagy dolog az..Ezen ne járjon az eszed.Netörődj a mások véleményével hogy mit mondanak rólad.
10/28 anonim válasza:
Aki vega, az önbizalomhiányban, feltűnési viszketegségben, vagy balami más hátterű dologban szenved, én ezt tapasztalom/tam aki vega annam valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!