Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha, , félek'' a fiúktól?
Folyton úgy érzem, hogy fura vagyok és csupa hülyeséget beszélek, de nem csak olyanokkal van ez akik tetszenek, egyáltalán nem, csak úgy minden fiúval baromi félénk vagyok.
Amúgy is inkább csendesebb vagyok lányokkal is, mert elég különc vagyok, és már visszahúzódóvá váltam. De a fiúkkal borzalmas...
Mit tegyek? Hogy legyek nyitott, hogy legyek normális?
16/L
Hülyeség alatt nemtudom pontosan mit értesz, gondolom random F**srácokat hordasz össze-vissza.
Ezek értékelése ember függő, hogy valaki kiként veszi a hülyeségeket, én pl szeretem mert én sem vagyok túl normális.
Félénkségeden csak saját magad tudsz változtatni, nincs útmutató, titkos elveszett írás hogy hogy kell, szimplán meg kell lépned az első lépést, igen oda kell menned nyitni és beszélni.
Ha ez nem jön össze, akkor ha már mázlid van akkor olyan sráccal találkozol aki kihúz belőle
Attól, hogy hülyeségeket beszélsz lehetsz normális.
19/F
Én is félek tőlük!
Nem is volt még senkim.24L
Bántottak engem és azóta nehéz.....😰😰😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!