Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút miért zavar ha egy lány vega?
Engem személy szerint azért zavar, mert:
-Sokszor kellő számú sötétség párosul hozzá
-Roppant mód irritál, hogyha húst eszek, akkor elkezd nekem papolni arról, hogy hogy lehetek ilyen kegyetlen, hogy hagyom, hogy azt az állatot levágják, amit arra tartanak, hogy megegyék
-A hús termékek a kedvenc ételeim között van
-Randi választásnál figyelembe kell venni, ami macerásabb és időigényesebb
17/F
"Sokan itt azt hiszik, hogy pl én vagy akárki más, mondjuk most csak saját magam nevébe beszélek. Senkit nem győznék meg arról, hogy ne egyen húst, és ezt nem is tudom honnan vették, ahogyan a kérdésbe is irtam, ez saját döntés! Én nem szekálok mást azzal, hogy ne egyen, akkor ő se tegye."
Ha ez tényleg így van, akkor te benne vagy a vegetáriánusok azon 1%-ában, akik nem erőltetik rá a másikra ezt. De a másik 99% az bizony nem ilyen. És ezért van ez az egész a húsevők részéről, hogy tartózkodunk a vegetáriánusoktól, mert nekünk fizikálisan fáj a sok hülyeség, amit össze tudnak hordani. De a te esetedben meg az egész szituáció rossz. Mondom, engem zavarna, hogy én eszem a jó kis pörköltet, te meg nyammogod a leveleket előttem. Egyszerűen rossz érzés nekem is meg neked is, de ha neked nem is, nekem igen. És nem csak azért, mert sajnállak, hogy kimaradsz a jóból, hanem azért is, mert sajnálom, hogy valamelyik hülye kimosta az agyad azzal, hogy húst enni rossz, vagy tudja a bánat, aztán egészségtelenülsz élsz és ezen nem tud segíteni senki.
Szóval ezért zavaró, legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!