Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy fiút miért zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiút miért zavar ha egy lány vega?

Figyelt kérdés
Én nem eszek húst,de mondták már páran, hogy ez zavarja őket. Nem értem miért hisz ez mindenkinek a saját döntése. Gondoskodok arról, hogy minden ásványi anyagom meglegyen így. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni. 18/l
2018. aug. 28. 11:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

Engem személy szerint azért zavar, mert:

-Sokszor kellő számú sötétség párosul hozzá

-Roppant mód irritál, hogyha húst eszek, akkor elkezd nekem papolni arról, hogy hogy lehetek ilyen kegyetlen, hogy hagyom, hogy azt az állatot levágják, amit arra tartanak, hogy megegyék

-A hús termékek a kedvenc ételeim között van

-Randi választásnál figyelembe kell venni, ami macerásabb és időigényesebb

17/F

2018. aug. 29. 13:23
 22/28 A kérdező kommentje:
Sokan itt azt hiszik, hogy pl én vagy akárki más, mondjuk most csak saját magam nevébe beszélek. Senkit nem győznék meg arról, hogy ne egyen húst, és ezt nem is tudom honnan vették, ahogyan a kérdésbe is irtam, ez saját döntés! Én nem szekálok mást azzal, hogy ne egyen, akkor ő se tegye.
2018. aug. 29. 14:30
 23/28 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy legtobb ember direkt olyan..
2018. aug. 29. 14:44
 24/28 anonim ***** válasza:
10%

"Sokan itt azt hiszik, hogy pl én vagy akárki más, mondjuk most csak saját magam nevébe beszélek. Senkit nem győznék meg arról, hogy ne egyen húst, és ezt nem is tudom honnan vették, ahogyan a kérdésbe is irtam, ez saját döntés! Én nem szekálok mást azzal, hogy ne egyen, akkor ő se tegye."

Ha ez tényleg így van, akkor te benne vagy a vegetáriánusok azon 1%-ában, akik nem erőltetik rá a másikra ezt. De a másik 99% az bizony nem ilyen. És ezért van ez az egész a húsevők részéről, hogy tartózkodunk a vegetáriánusoktól, mert nekünk fizikálisan fáj a sok hülyeség, amit össze tudnak hordani. De a te esetedben meg az egész szituáció rossz. Mondom, engem zavarna, hogy én eszem a jó kis pörköltet, te meg nyammogod a leveleket előttem. Egyszerűen rossz érzés nekem is meg neked is, de ha neked nem is, nekem igen. És nem csak azért, mert sajnállak, hogy kimaradsz a jóból, hanem azért is, mert sajnálom, hogy valamelyik hülye kimosta az agyad azzal, hogy húst enni rossz, vagy tudja a bánat, aztán egészségtelenülsz élsz és ezen nem tud segíteni senki.

Szóval ezért zavaró, legalábbis nekem.

2018. aug. 29. 17:05
 25/28 A kérdező kommentje:
Egy vegetáriánus ember lemond a húsról, és minden állati eredetű ételről, a tojás pont ebbe a kategóriába tartozik. Ennek az életmódnak van több csoportja és fokozata. Ha nem ismered ezeket akkor ne oszd itt nekem az észt!!! Ovo-vegetáriánus, lakto-vegetáriánus, szemivegetáriánus, és vegán. Minden vega ember eldönti, hogy melyikbe akar tartozni és mit akar enni. Több olyan bio/vega ételt ismerek mint te. Nem csak zöldséget és gyümölcsöt eszek ahogyan azt te leirtad pl szejtán, burizer, tofu, szójabab, csicseriborsó, szezámmag, polenta, esetleg gabomafelék pl hajdina, árpa, köles. Elég sok minden van még... Pontosan tisztába vagyok vele, hogy én mint lakto-vegetáriánus mit eszek azaz húst és TOJÁST (amit te írtál, hogy ehetek) nem eszek de tejterméket igen. Ebből látszik, hogy nem tudsz erről az életmódról semmit!!!
2018. aug. 29. 20:58
 26/28 A kérdező kommentje:
Egy vegán ember szerinted mióta eszik tojást? Olvass utána ha eggyire tudatlan vagy és csak után irj! Egy vegán ember nem eszik húst, és semmilyen állati eredetű dolgot valamit tejterméket, egyszóval, hogy te is értsd csak növényi ételeket fogyaszt! Egy vegetáriánus húst és állati eredetű dolgokat! Te csak egyszerűen nem szereted a húst. Nem tudom honnan vetted, hogy én kívánom a húst, csak szeretek tisztába lenni azzal, hogy mit is csinálok. Te konkrétan mivel csak húst nem eszel ovo-vegetáriánus vagy. Egy szó sincs itt szektáról, sőt aki belekezd a vegetarizmusba legyen már tisztába ezekkel! Akkor most elmondom neked, hogy azért tudd is a lakto-vegetáriánus húst és tojást nem eszik, de tejtermékeket igen. Egy szemivegeráriánus húst nem de halat eszik. Sokan itt azt hiszik, hogy ha nem eszik húst valaki az egyszerűen vega ember. Ha aki itt tényleg nem eszik húst az legyen tisztába azzal, hogy mit is csinál! Nem egyszerűen úgy megy, hogy egyik napról a másikra eldobod a húst és kész is vega lettem! Csomó vitamint és ásványi anyagot kell ezzel pótolni, amit zöldséből és gyümölcsből nem kap meg az ember! Itt senki ne okoskodjon ha az illető is tudatlan, és nem tud semmit a vegetarizmusról.
2018. aug. 30. 09:00
 27/28 anonim ***** válasza:
81%
A felhasznalóneved az, hogy "diplomazero" én már ebből levontam a következtetést. Ha tényleg nem tudsz semmit erről az életmódról, akkor ne kommentelj! Nem tudom, hogy egyesek miért szeretik reklámozni, hogy buták. Amit a kérdező irt, eddig én se tudtam, hogy ez így van, de utána olvastam egy kicsit jobban és tényleg igaza van!
2018. aug. 30. 09:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Felfalom a saliját. hahahaha
2018. szept. 12. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!