Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy fiút miért zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiút miért zavar ha egy lány vega?

Figyelt kérdés
Én nem eszek húst,de mondták már páran, hogy ez zavarja őket. Nem értem miért hisz ez mindenkinek a saját döntése. Gondoskodok arról, hogy minden ásványi anyagom meglegyen így. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni. 18/l
2018. aug. 28. 11:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
Engem is zavar amúgy. Bár amúgy ha egy lánynak kellenék, akkor hót nem érdekelne, hogy mit eszik. Örülnék, hogy végre valaki szeret. :D De amúgy meg engem azért zavarna, mert ez primitívségre utal. Az ember mindenevő faj, nem véletlenül. Az, hogy megfosztod magad a hústól és túléled, nem jelenti azt, hogy ez így jól is van. Tehát egészen egészségtelen a vegán élet és igen, a főzésnél is zavaró, hogy nem csinálna nekem jó kis pörköltet, vagy nem enné, és akkor én se tudok jóízűen enni, mert közben velem szemben, mint egy zsiráf, legeli a füvet. Persze elfogadnám, viszont nagyon zavarna, mert tudom, hogy káros, amit csinál és segíteni akarnék neki, de ezt nem említhetném meg, mert rögtön hiszti lenne, mint ahogy majd lesz is rögtön, amint elolvassa egy vega a kommentem. Holott én nem bántani akarok senkit, főleg nem azt, akit szeretek. Épp ellenkezőleg: jót akarok neki! De sajnos, ha valakinek van valami hülyesége, akkor attól nem lehet elszakítani. Hülyesége pedig mindenkinek van, szóval ezt mindenki megérti, de na. Ez olyan, mint a dohányzás. Ha megtudom, hogy egy lány dohányzik, már nem is tudok vele beszélni. Az van bennem, hogy tönkreteszi magát és fujjj... már bocsánat. Szóval én ezt le tudnám talán nyelni, mármint a vegaságot, de nem tudom... :/ Lehet mégse. :'( Vagyis egy idő után kiakadnék, mikor már harmadjára eszi meg a házinyulunk elől a répát. 😂 Jó, bocsi, ez most gonosz volt, ne vedd magadra, vicceltem! ><
2018. aug. 28. 13:28
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

Az a helyzet, hogy a lányok alapból is hajlamosak a vérszegénységre.

Ha még vega is, akkor halmozott a probléma.

És, mint az előző is írta, ezen még segíteni sem lehet.

2018. aug. 28. 13:32
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Én szeretem a jó csűkös pacat egy vega csaj meg majd virágot etetne velem.
2018. aug. 28. 13:57
 14/28 anonim ***** válasza:
2%
ENNYI OSTOBA VÀLASZT!
2018. aug. 28. 14:22
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nincs baj ezzel. En sem vagyok oda husért gyrost megeszem , 20 eves koromig semmi hust nem ettem 60 kilos voltam 180 centivel aztan elkezdtem pizzazni meg gépezni , es sikerult 80_90 kilot elernem . Most sem eszek hust, ritkán szalamit 1 ho 1xer . Vajas kenyeret paradicsom, eros paprikaval, rantott sajtot ,mondjuk bab gulyast szeretem a hust ott hagyom benne,hus levest is csak repaval meg tesztaval a tipik vegához közel állok de igy sem vagyok csont rakéta ..nem szeretem a hús izét , föleg föt hus ,zsiros mocsingos stb.. 26 evesen 80 kilo vagyok es a hus bevitelem szinte semmi , pizzan max.szalami van de van hogy le szedem rola mert nem akarom a diszno izét érezni ..blööö
2018. aug. 28. 15:00
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
pl randi kozben nezed, hogy eszek egy nagy sulthust, akkor ugye nem fogsz mergesen tekinteni ram?
2018. aug. 28. 16:14
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem inkább pozitív, egészségesebb táplálkozás, mint amit az átlagember csinál, védi az állatokat és a környezetet is. Én is szívesen az lennék, ha nem szeretném annyira a hús ízét és nem utálnám annyira zöldségeket.
2018. aug. 28. 17:29
 18/28 anonim ***** válasza:
48%
Én is vega vagyok, eddig egy fiút se zavart ez. Persze érdeklődtek, meg beszéltünk róla, de elfogadták, hogy én nem eszem húst. Ahogy én sem szólok bele más étkezésébe.☺ 17/l
2018. aug. 28. 18:17
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert a vegaságnak, de főleg a vegánságnak sokszor rossz a marketingje és sok negatív sztereotípia alakult ki róluk és úgymond túl trendinek vannak beállítva. Sokaknak az ugrik be ezekről az emberekről, hogy ülnek csont soványan, sápadtan, karikás szemekkel, füvet rágcsálva és azt mantrázva, hogy mindenki barbár, aki húst mer enni. Erre jön rá, hogy macerásnak tartják ezt az egész dolgot Nincs hús, vegán hamburger, mit főzzünk, hova lehet így beülni enni...stb? Ez azonban közel sincs így, a legtöbb vaga/vegán nem ilyen. A másik sztereotípia az, hogy egy igazi férfi húst hússal eszik, mert az férfias és hasonlók, emiatt pedig a vega/vegán pasikat valami nyálas, tornából felmentett "mama kedvencének" vagy egyenesen melegnek tartják, emiatt még olyan módon sem akarnak kapcsolatba lépni ezzel az életmóddal, hogy a barátnőjük vega/vegán. Sokan még azzal sem tudnak mit kezdeni, ha a pártjuk allergiás valamily ételre vagy összetevőre, nem hogy azzal, ha vaga/vegán. :) Egyébként ez olyan mint az ateizmus és a vallás. A két tábor sosem fogja egymást meggyőzni, bár én mindkét táborban voltam már.
2018. aug. 29. 08:40
 20/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ilyen gond csak Magyarországon ismert, itt, ahol élek, senkinek eszébe sem jut ilyenen problémázni!.

Mindenki azt eszik, ami neki megfelel, és ennyi.

Itt rengeteg férfi (kömüvesek meg egyéb fizikai munkát végzök is) vegetáriánus/vegán módon étkeznek, és senki nem akad fenn ezen, ahogy azon sem, ha bárki más nem eszeik húst vagy egyéb állati termékeket.

Mellékesen nekem addig voltak komolyabb bajaim, amíg "húsevö" voltam, a 180 cm-es magassághoz 50 kg, és ezt úgy, hogy közben dupla annyit ettem, mint a többiek - csak éppen minden nap 5-10-szer rámjött a hasmenés, aminek az orvosok szerint (sok kivzsgálás után is) semmi oka sem volt. Aztán egy ismerösnél voltam egy hétig, ök húsmentesen étkeznek, én is azt ettem, ami ott volt, és a hét végére megszünt a hasmenésem.

Utána már csak azért is ezt folytattam, mert folyamatos hasgörcsökkel élni nagyon borzasztó dolog, és legalább ez eltünt.

Most, egy év múlva a súlyom 75 kg, emellett tudok kondiba járni is, és sokkal jobb az általános közérzetem is.

Szóval nálam éppen fordítva müködik a sztereotipia, azóta nézek normál embernek ki, amióta vegetáriánus lettem.

2018. aug. 29. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!