Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút miért zavar ha egy lány vega?
Az a helyzet, hogy a lányok alapból is hajlamosak a vérszegénységre.
Ha még vega is, akkor halmozott a probléma.
És, mint az előző is írta, ezen még segíteni sem lehet.
Érdekes, hogy ilyen gond csak Magyarországon ismert, itt, ahol élek, senkinek eszébe sem jut ilyenen problémázni!.
Mindenki azt eszik, ami neki megfelel, és ennyi.
Itt rengeteg férfi (kömüvesek meg egyéb fizikai munkát végzök is) vegetáriánus/vegán módon étkeznek, és senki nem akad fenn ezen, ahogy azon sem, ha bárki más nem eszeik húst vagy egyéb állati termékeket.
Mellékesen nekem addig voltak komolyabb bajaim, amíg "húsevö" voltam, a 180 cm-es magassághoz 50 kg, és ezt úgy, hogy közben dupla annyit ettem, mint a többiek - csak éppen minden nap 5-10-szer rámjött a hasmenés, aminek az orvosok szerint (sok kivzsgálás után is) semmi oka sem volt. Aztán egy ismerösnél voltam egy hétig, ök húsmentesen étkeznek, én is azt ettem, ami ott volt, és a hét végére megszünt a hasmenésem.
Utána már csak azért is ezt folytattam, mert folyamatos hasgörcsökkel élni nagyon borzasztó dolog, és legalább ez eltünt.
Most, egy év múlva a súlyom 75 kg, emellett tudok kondiba járni is, és sokkal jobb az általános közérzetem is.
Szóval nálam éppen fordítva müködik a sztereotipia, azóta nézek normál embernek ki, amióta vegetáriánus lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!