Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha fontos nekem, hogy külsőre is tetszen az adott fiú?

Figyelt kérdés

Ez nagy elvárásnak számít? Nem tudom megfogalmazni, hogy ,,milyen'' legyen, mert minden ,,típusból'' van ami bejön és van ami nem, ez teljesen estenként tudom csak nézni, de egyszerűen fontos, hogy ne legyen ronda, hogy jól nézzen ki.

Egyszerűen tetszen külsőre és kész. Amikor ránézek ÉN azt gondoljam, hogy na igen, ő jóképű, vonzó...

Ez most ilyen ,,túl nagy elvárás''?

Mert nyilván a belső fontosabb számomra és a belső valamilyen szinten megszépíti a külsőt, de nekem nem elég, hogy belsőre passzoljunk, a barátaimmal is ,,passzolunk'' belsőre, én azt szeretném, ha tényleg tetszene külsőre is a srác, ha vonzódnék is hozzá...

Így sosem lesz senkim, mert túl nagyok az elvárásaim? Vagy ez rendben van? Vagy adjak lejjebb?

17/L

2018. aug. 23. 07:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10: Azért nyugtass meg,hogy az a fiú,aki a "jó a sgged" című dologgal illetett téged,azt pofon tenyerelted.
2018. aug. 23. 17:02
 12/18 A kérdező kommentje:

#11:

Nyugi megmondtam nekik, hogy el lehet engem felejteni, ha ilyen tárgyiasító ,,bókokkal'' tudnak csak nyomulni... Mármint konkrétan így jöttek hozzám, és ez már többször is előfordult, volt, hogy távoli ismerőssel akivel azelőtt kb két szót váltottam, de egyszer egy random idegennel is... Nagyon megalázó volt, és iszonyúan felidegesített.

Csak azért írtam le az előző üzenetben, mert ettől még ez a visszajelzés jött az alakomra, szóval...

2018. aug. 23. 17:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Kommentben* nem tudom hogy lett üzenet belőle, fáradt vagyok úgy tűnik... :D
2018. aug. 23. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs a külső elvárásokkal, bár lehet azért írom, mert nekem is elég magasan van a léc ilyen téren. Engem utasítottak már el amiatt, hogy nem tetszettem külsőre és én is utasítottam el emiatt lányokat, teljesen természetes, hogy aki nem vonz, azzal nem lesz együtt az ember.

Biztos lesz valakid, ne írj olyat, hogy sosem, de azért erősen csökkentjük ezzel az esélyeinket, azt be kell látni. Mondjuk te annyira nem is, mert neked elmondásod szerint elég hogy vonzzon, nekem kell valami varázs is mellé, hogy rögtön azt lássam benne, hogy "igen, mellette szívesen kelnék minden nap", meg ne legyen ez az "átlagosan szép" kategória, hanem inkább "különlegesen szép" részbe essen.

Az amit írtál az arcodról szerintem egy nagyon nagy plusz pont, legalábbis nálam, de szerintem közel mindenkinél. Így egyrészt könnyebben észreveszed, hogy ki mit gondol a külsődről, mivel radikálisabban látszódik az arcukon, hogy mit gondolnak, mivel nem eshetsz átlag kategóriába, másodszor pedig ahogy írtad is, átlagon jóval felülibbnek ítél meg az, akinek bejön a képed, így szinte esélytelen, hogy nálad valakit jobbnak lásson. :D

19/F

2018. aug. 23. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Végig sem olvasom a kommenteket! Erre az a jó válasz, hogy NEM BAJ. Ne adj le az igényeidből, és azért ne gyere össze valakivel mert ugy érzed kétségbe vagy esve. HIDD EL, HOGY JÖNNI FOG EGY OLYAN FIÚ AKI NEKED LESZ A TÖKÉLETES.
2018. aug. 24. 20:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Már miért lenne gáz? Nyilván olyanokkal veszi magát körbe az ember, akikre jó ránézni, akik kellemes érzést ébresztenek benne. Különösen fontos ez egy párkapcsolat esetén.
2018. aug. 25. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Az exem nem volt valami helyes, mégis belészerettem. (Fuj)
2018. aug. 26. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Emberek, nem kell itten szabadkozni...

Rengetegen vannak, akik esztétikailag vakok, nekik aztán értelmezhetetlen ez az egész kérdés. Számukra egyik-másik tuskóképű ember ugyanolyan, éppúgy mint botfülűnek két zene dallama, színvaknak a piros meg a zöld.

Akik viszont kifinomult esztétikai igénnyel rendelkeznek, úgysem fogják tudni megkerülni ezt a kérdést. Számukra az egyik ember pusztán létezésével esztétikai élményt, élvezetet nyújt, a másik meg végtelenül taszító számukra. Hiába kedves, művelt és gazdag. Nem fognak vele lenni.

2018. aug. 26. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!