Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
IraSancti kérdése:
Lányok, ha megismertek egy fiút, akinek nagyon jó a személyisége, de külsőre nem jön be, és ő feltételezhetően rátok "hajt", mit tesztek/tennétek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 14:47
1/5 anonim válasza:
Ezek szerint nagyon jó a személyiséged?
2/5 anonim válasza:
Pont nemrég történt velem ez. Megpróbáltuk a sráccal, de nem jött össze a kapcsolat. Részemről nem. Nem vagyok felszínes, de nekem fontos az, hogy érezzek vonzalmat is a párom iránt, mert hosszútávon nem tartom mindegynek, hogy olyan mellé fekszem be az ágyba akinek csak a személyisége vonz, de testileg nem és épp ezért semmilyen fizikai kontaktust nem tudnél vele létesíteni.
Persze akkor se jönnék össze vele, ha éppen testileg vonz, de személyiségileg egy bunkó paraszt.
3/5 anonim válasza:
Finoman utalnek ra, hogy nem szeretnek tole semmit.
5/5 anonim válasza:
Elso sorban: sajnos ezernyi lany van, mindegyik mashogy gondolkodik, mindenkinek mas az ertekrendje. Pl. Baratnom meghal egy kockahasu szepfiuert, megha sajnos a srac bunko is. En tokeletes ellentete vagyok, ket baratom volt eddig, mindenki csak nevetett rajtuk a barati koromben, mert nem eppen a legjobbak voltak kulso adottsagok szempontjabol. Viszont okosak, intelligensek voltak, ami mindent visz. De ennek ellenere még nalam is van egy hatar, ami utan azt mondom, nem tudok hozza vonzodni, barmennyire is szimpatikus belsoleg. Ilyen helyzetekben a lanyok szeretnek kodositeni, ketertelmuen beszelni, de en ilyenkor nyiltan, kedvesen de egyertelmuen megmondom az adott szemelynek, hogy nem kedvelem es nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!