Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha fontos nekem, hogy külsőre is tetszen az adott fiú?
Ez nagy elvárásnak számít? Nem tudom megfogalmazni, hogy ,,milyen'' legyen, mert minden ,,típusból'' van ami bejön és van ami nem, ez teljesen estenként tudom csak nézni, de egyszerűen fontos, hogy ne legyen ronda, hogy jól nézzen ki.
Egyszerűen tetszen külsőre és kész. Amikor ránézek ÉN azt gondoljam, hogy na igen, ő jóképű, vonzó...
Ez most ilyen ,,túl nagy elvárás''?
Mert nyilván a belső fontosabb számomra és a belső valamilyen szinten megszépíti a külsőt, de nekem nem elég, hogy belsőre passzoljunk, a barátaimmal is ,,passzolunk'' belsőre, én azt szeretném, ha tényleg tetszene külsőre is a srác, ha vonzódnék is hozzá...
Így sosem lesz senkim, mert túl nagyok az elvárásaim? Vagy ez rendben van? Vagy adjak lejjebb?
17/L
Nem gáz. Én sosem hittem abban, hogy vannak olyan emberek, akiknek a külső egyáltalán nem számít meg azt mondják, hogy "a külső nem számít". A külső-belső egyaránt számít.
Nekem is fontos, hogy a férfi, aki a barátom (ez most csak elméleti dolog, nincs barátom), tetsszen nekem és vonzónak találjam külsőre is. De lehet rohadt helyes, hogyha egy bunkó paraszt, akkor nyilván nem fogok összejönni vele. Szóval a belső is számít, jobban, mint a külső, de azért a külső sem elhanyagolandó.
Volt már, hogy olyan férfibe szerettem bele, aki külsőre nem volt az ideálom, évekkel előtte nem is gondoltam, hogy valaha beleszeretek, de mégis megtörtént. Igen, neki elsősorban a személyiségébe szerettem bele, de aztán elkezdtem a külsejét is vonzóbbnak találni.
Köszönöm az összes választ, nagyon jókat írtatok :)
Felmerült néhány kérdés, azokra válaszolok:
Nem vagyok ,,bombanő'' ilyen Ariana Grande értelemben... De jó az alakom, karcsú vagyok (mármint hogy nem betegesen vékony, de vékony), a mellem viszonylag nagyobb (talán nem D kosár, de azért rendben van... Asszem C kosár amúgy.) a csípőm lehetne szélesebb, de elvileg ,,jó a seggem''... Szóval az alakommal nincs különösebb gond, az arcom pedig mondjuk nem ilyen tipic modell arc, inkább furcsa picit, az a kategória, ami ha az érdekesebb arcra bukik valaki akkor nagyon tetszik az illetőnek, ha meg nem, akkor egyáltalán nem. Szóval nem vagyok ,,átlagos'' inkább megosztó az emberek között, hogy átlagon felüli vagy aluli, de a legtöbben szépnek mondanak igazából.
És nem a kigyúrt szőke herceg kell. A jól kinézésen azt értem, hogy az arca legyen 'szép'. Nem tudom fiúkra is mondják ezt, szóval legyen számomra jóképű, mert nyilván mindenkinek más tetszik, de hogy nekem bejöjjön az arca. Ehhez nem kell az, hogy egy filmszínész legyen, viszont nyilván az igen, hogy nekem valahol illeszkedjen az 'ízlésembe'. És nagyon elhízva ne legyen (nem az, hogy aki macisabb alkat és így néz ki jól, az nem jöhet) mert az ápolatlanság benyomását kelti számomra. Persze tetszik, ha egy bizonyos fokig, szálkásabban izmos, de ha szimplán vékony és ez áll jól neki, akkor tökéletes.
Ezért mondtam, hogy minden típusból bejöhet vagy nem, de fontosnak tartom, hogy én ne lássam csúnyának.
És igazatok van, nyilván a személyisége is alakítja a dolgot, de van olyan ismerősöm, aki belsőre baromi jófej, aranyos, teljesen passzolnánk, de egyszerűen nem tudok rá úgy nézni. (Pedig nem bűn ronda, csak nekem nem tetszik.) Ezért kérdeztem, hogy túl nagyok-e az elvárásaim...
Remélem mindent tisztáztam, mégegyszer köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!