Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire fontos egy lány alkata nálatok?
Figyelt kérdés
Mennyire nézitek hogy vékony vagy ducikább-e a lány ha csajoztok? Tényleg nagyon fontos szempont egy lány alkata? Mit preferáltok inkább ha testalkatról beszélünk?2018. ápr. 23. 22:38
1/7 anonim válasza:
Nálam a legfontosabb külsőre. Vékony lányok tetszenek.
2/7 anonim válasza:
Fontos, de nem a legfontosabb. Számomra a homokóra és a körte alkat jön be.
3/7 anonim válasza:
Én a dagadt mangalicákat szeretem. Az úgy fel tud tüzelni egy nagy rengő zsíros popsi
4/7 anonim válasza:
Fontos, de nem annyira, mint az arc. Először az arcát nézem meg mindig egy lánynak, aztán, ha az már nem jön be, akkor inkább hanyagolom. Ha viszont szép az arca, akkor sem lesz feltétlen okés, pl. a nagyon kövér, nagyon vékony lányok szintén nem jönnek szóba. Inkább az enyhén sportos, de nem duci lányok tetszenek.
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek fontos. Aki mást mond, az hazudik. :-)
Nálam személy szerint a vágóhídra való egyedek alapból ki vannak zárva, molett még talán szóba jöhet, de akkor legyen szép az arca, legyen kisugárzása.
6/7 anonim válasza:
Nálam fontos, hogy vékony legyen.
Duci lányhoz nem tudnék vonzódni, akármilyen személyisége is legyen, egyszerűen így alakultam ki.
7/7 anonim válasza:
Fontos olyan szempontból, hogy ne legyen beteges az alakja, tehát betegesen vékony, elhízott, igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!