Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose leszek fontos senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose leszek fontos senkinek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy soha sem lesz egy normális boldog párkapcsolatom.Folyamatosan csak átvernek, játszadoznak,az érzéseimmel.Kihasználnak,hitegetnek amit nekem nagyon rosszul esik.Eddig nem volt még, egy normálisnak mondható kapcsolatom se.Pedig nem nagyok,az elvárásaim legyen velem őszinte és szeressen,legyek neki fontos.Szeretnék egy szép hosszú kapcsolatot, amire az emberek azt mondják: A francb@!:O Ezek még mindig együtt vannak.Sok velem egykorúnak,van már tartós komoly hosszútávú kapcsolata,én pedig nem találom a helyem a világban.Tisztába vagyok vele,hogy fiatal vagyok ne adjam fel de úgy érzem nekem sose lesz, egy normális kapcsolatom.Jó lenne már fontosnak lenni,valaki számára.

17/L

2016. máj. 25. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót szeretnék... Legyél türelmes, majd eljön az ideje! :)
2016. máj. 25. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz fiúk között keresgélsz :/ meg a mi korunkba szerintem nincs is, vagy csak nagyon ritka az ilyen nagyon hosszú kapcsolat, vagy én úgy látom, hogy egy idő után ha egy ideig együtt is vannak, ellaposodnak a kapcsolatok, és/vagy valaki félrelép.

20/F

2016. máj. 25. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez a fajta reményvesztettség és kifakadás érthető, de mégiscsak túlzás egy 17 éves hölgy részéről. Szerintem eljön még a te időd, csak ne görcsölj rá a dolgokra, és ne is ugorj az első jó szóra, bókra. Légy nyitott az ismerkedésre, akár új emberekkel, akár a régi haverokkal/barátokkal való viszony csiszolására, javítására. Tarts önvizsgálatot. Biztos, hogy a megfelelő személyekkel kezdtél? Miért pont azokkal jöttél össze, akik később átvertek, vagy játszadoztak veled? Mi fogott meg bennük? Mi lehetett az oka, hogy nem vetted időben észre? Próbáld kicsit kielemezni a saját érzelmeid és döntéseid, talán abból tudsz majd tapasztalatot levonni.
2016. máj. 25. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem máris fontos vagy
2016. máj. 25. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgyanígy érzek,eddig engem is csak átvertek 17/F
2016. máj. 25. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
kibirod nyugi :)
2016. máj. 25. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:

17/F

Nekem volt egy másfél éves kapcsolatom (nem tudom ez kinél hosszú) de nálam se volt másképp. A lány hazudott pár dologban ebből az lett, hogy nem bíztam benne ő elment buliba és meg is csalt. Szétmentünk ennyi, majd lesz más.

De lehetsz fontos valaki számára csak találd meg ki az. Én például rohadt szőrös vagyok és ocsmány de még is találtam valakit akivel együtt tudtam lenni. XD

2016. máj. 25. 22:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs bejön-e esetleg a picivel idősebb korosztály, ha igen akkor szerintem velük próbálkozz. Nem arra akarlak ösztönözni, hogy 40 éves férfiakkal legyél, hanem a 25 éves korosztályra gondolok például. Ők már kicsit megbízhatóbbak nekem az a tapasztalatom. Én is úgy voltam vele mint te, aztán megismertem egy idősebb fiút és 6 évig voltunk együtt.
2016. máj. 25. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem fogok oldalakat mesélni, hogy rámírj, mert nem szeretném, és gondolom te is vagy annyira értelmes, hogy ne itt ismerkedj. Hülyeség az egész... Mindenki az ilyen fiúkért sír, közben baszhatom az egészet, én vagyok a szemetesláda folyton, majd megy a bunkóhoz és ez nem csak 1-2, hanem minimum 90%... Már-már azon gondolkozok, hogy 1 hónapra elvonulok magamba, nem élek semmi közösségi életet és megváltozok, én is egy köcsög bunkó leszek a lányokkal, akkor talán lesz esélyem, de nem, és nem is itt kell érte siránkozni, se nekem, se neked, se senkinek nem kéne. Én abban bízok, hogy egyszer majd összehoz valakivel az élet, azt hittem ez most lesz, megint padlót fogtam és ez nem az első eset volt... Nem tudok rá megoldást mondani, 18 éves vagyok, nem volt még senkim, bárhogyan próbálkoztam, kedveskedtem, semmi. Egyszerűen nem kellenek a lányoknak a romantikusabb fiúk, akik olvasnak, tanulnak, foglalkoznak a jövőképükkel, mert unalmasak, pedig (nem nagyzolásból), de jó testem van, edzek napi szinten, szóval nem a külsővel van a baj. Majd talán egyszer összejön valakivel, szurkolok neked is kérdező, de ne ebben a korosztályban reménykedj, mert körbenézek és sötétség... Tisztelet a kivételnek.
2016. máj. 25. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem most jönne jól egy kötél hogy fel akasszam magam. 17 évesen nagy ő? Hová ott az élet elötted játszál. Van aki egy egész életet le élt úgy hogy semmit sem csinált. Itt az ideje hogy éljetek egy pillanatig utánna komoly kapcsolat emlékek hogy ez igen komoly szórakozás volt az életem első fejezte most meg meg állapodtam. Nem az lessz hogy 20 an dobtak 2 komolyabb kapcsolat 1 férj. Hanem az hogy míg a többiek sírtak én csak úsztam az árral és játszottam de most egy szikla fel fogott aki itt lessz velem ki tudja meddig.
2016. máj. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!