Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose leszek fontos senkinek?
Úgy érzem,hogy soha sem lesz egy normális boldog párkapcsolatom.Folyamatosan csak átvernek, játszadoznak,az érzéseimmel.Kihasználnak,hitegetnek amit nekem nagyon rosszul esik.Eddig nem volt még, egy normálisnak mondható kapcsolatom se.Pedig nem nagyok,az elvárásaim legyen velem őszinte és szeressen,legyek neki fontos.Szeretnék egy szép hosszú kapcsolatot, amire az emberek azt mondják: A francb@!:O Ezek még mindig együtt vannak.Sok velem egykorúnak,van már tartós komoly hosszútávú kapcsolata,én pedig nem találom a helyem a világban.Tisztába vagyok vele,hogy fiatal vagyok ne adjam fel de úgy érzem nekem sose lesz, egy normális kapcsolatom.Jó lenne már fontosnak lenni,valaki számára.
17/L
Szerintem rossz fiúk között keresgélsz :/ meg a mi korunkba szerintem nincs is, vagy csak nagyon ritka az ilyen nagyon hosszú kapcsolat, vagy én úgy látom, hogy egy idő után ha egy ideig együtt is vannak, ellaposodnak a kapcsolatok, és/vagy valaki félrelép.
20/F
17/F
Nekem volt egy másfél éves kapcsolatom (nem tudom ez kinél hosszú) de nálam se volt másképp. A lány hazudott pár dologban ebből az lett, hogy nem bíztam benne ő elment buliba és meg is csalt. Szétmentünk ennyi, majd lesz más.
De lehetsz fontos valaki számára csak találd meg ki az. Én például rohadt szőrös vagyok és ocsmány de még is találtam valakit akivel együtt tudtam lenni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!