Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose leszek fontos senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose leszek fontos senkinek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy soha sem lesz egy normális boldog párkapcsolatom.Folyamatosan csak átvernek, játszadoznak,az érzéseimmel.Kihasználnak,hitegetnek amit nekem nagyon rosszul esik.Eddig nem volt még, egy normálisnak mondható kapcsolatom se.Pedig nem nagyok,az elvárásaim legyen velem őszinte és szeressen,legyek neki fontos.Szeretnék egy szép hosszú kapcsolatot, amire az emberek azt mondják: A francb@!:O Ezek még mindig együtt vannak.Sok velem egykorúnak,van már tartós komoly hosszútávú kapcsolata,én pedig nem találom a helyem a világban.Tisztába vagyok vele,hogy fiatal vagyok ne adjam fel de úgy érzem nekem sose lesz, egy normális kapcsolatom.Jó lenne már fontosnak lenni,valaki számára.

17/L

2016. máj. 25. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem hatásos az az 1 hónap.

Én már 10 éve ezt csinálom és mégsem történik semmi sem. 😂

2016. máj. 26. 06:26
 12/13 anonim válasza:

1. Kérdés: Szép vagy? Ha igen akkor meg foggod találni akit keresel

2.kérdés: Hülye vagy? Ha nem akkor egyértelmű a valasz

2016. máj. 26. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok ezzel csak évvel idősebben
2016. máj. 27. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!