Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem vagyok soha senkinek fontos?
Ez olyan elszomorító. :( Nem panaszkodni jöttem ide, hanem, hogy hátha tudna valaki legalább egy normális okot mondani rá, hogy mitől lehet ez.
A barátkozás sem igazán megy, csak 1-2 jó barátom van, az ismerkedés meg különösen nem. Azt mondja mindenki, hogy kedvesnek, aranyosnak, mosolygósnak találnak, amit én is érzékelek rajtuk, de gyakran van olyan, hogy valakinek tetszem, legalábbis ezt mondja, aztán még sem akar semmit, meg folyton eltűnik, nem keres... És egyáltalán nem nőcsábászokról van szó, átlagos srácok.
Lehet az a baj, hogy túl kedves vagyok, és nem érzik azt rajtam, hogy meg kellene hódítaniuk?
Nekem fontos vagy, remélem örülsz neki. <3
Az amúgy szerintem nem gond, hogy csak 1-2 barátod van... nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség, ha barátokról van szó. Nem tudom, mivel lenne jobb, ha volna 150 haverod, de egyikkel sem lennél igazán jóban, nem tudnál velük mindent megosztani.
Szerintem aranyos lány lehetsz, biztosan megtalálod az igazit. :)
L
A szüleidnek és a barátaidnak fontos vagy :)
Nagyon rágörcsölsz arra, hogy valakinek fontos legyél és ezért nem jön össze.
így látatlanban, ismeretlenül senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi lehet a gond, hogy nem nézel jól ki, nem öltözöl jól, nem vagy kommunikatív, etc...
nézz magadba, még ha fáj is, és próbálj meg rájönni, hogy mi lehet a gond, akkor tudsz csak változtatni rajta.
Én akkor szoktam felszívódni, ha egyszerűen nem látom a másik oldalról is az erőfeszítést.
Mondjuk, hogy tetszik valaki. Leszólítom, megismerem, találkozgatunk. Kedves velem, válaszolgat, kérdezget is, minden baba. De ha én 3-4 héten keresztül csak kezdeményezek és ebből 1 szer sem ír rám vagy hív fel, és csak várja hogy mindig én keressem, akkor már egy oldalúnak érzem a dolgot ezért hanyagolom az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!