A tini csajoknak miért fontos annyira, hogy a fiú tökéletesen nézzen ki külsőre, ők miért nem olyanok hogy szinten miden fiút vonzónak látnak és adnak is esélyt az ismerkedésre, miért nem olyanok ők, mint mi fiúk?
Nem vagyok páwa de facen 500-600 Lájkjaim vannak (nem gizdulni akarok) szoval egy átlagos fiu is kaphat sok lajkot
Az hogy személyesen menyire vagyok sikeres...Nemtudom
18f
igen nagyon igazad van ebben
amúgy a pénz körül forog minden, hogy mennyit tudsz költeni magadra
Mert ahogy Einstein anno megjósolta: ez a civilizáció egy rakás idiótával van tele.
Engem is roppantul idegesít, hogy az analfabéta, ecsetfejű páwák, akik majdhogynem undorítóan néznek ki kapnak 4-600 lájkot miközben azok ilyen álomvilágban élnek. Közben meg nyáladzanak rájuk a csajok. Azt utálom a legjobban, amikor valamelyik facebook csoportba kitesz egy páwa egy képet, hogy "10/?" azt majdnem mindenki ad legalább 8 pontot holott úgy néz ki mint egy ididóta. Ez engem is bosszant. De tudod mit? Lesz*rom. Az, aki az ilyenekért nyáladzik az nem kapott még pofont. Sajnos egyre több az ilyen. De ez csak az ő bajuk. Ők maradnak tudadlanok, műveletlenek. Éljenek csak a kis világukban. Egy normális ember ilyenekkel nem foglalkozik. Azok a nyáladzós emberek soha nem fogják meg találni az igazit és soha nem lesznek boldogok. Te, mi viszont igen, akik tudják, mi' fán terem az Élet.
Ők soha nem fogják tudni, boldogtalanok lesznek és ez az ő hibájuk, amire soha nem fognak rájönni.
Tehát egyszerűen válaszolva azért, mert nem részesültek megfelelő neveltetésben és nem tudják mi számít igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!