Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit kéne máshogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit kéne máshogy csinálnom? 17F

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék valakit magam mellé akit szerethetek. 1 barátnőm volt fél évig de aztán szakítottam vele. Az alatt a fél év alatt nagyon jól éreztem magam... Jó érzés az ha szeretek valakit és ő is szeret... Másfél éve megint egyedül vagyok

Na de térjünk a kérdésre... Helyes srác vagyok (nem saját véleményem, priviben küldhetek képet) több lánytól már megkaptam hogy én nagyon aranyos vagyok és hogy milyen helyes de valahogy mindig semmibe vesznek... Én ha például el kezdek ismerkedni egy lánnyal én azt mindig jó szándékbol teszem és én olyankor arra törekszem hogy egymásba szeressünk majd később... Én annyira tudnék szeretetet adni egy lánynak de tényleg és újra újra azt tapasztalom hogy a jót rengeteg lány semmibe veszi és inkább mindig az olyan fiúkat választják aki meg rossz szándékú vagy csak dugásra hajt... Nyugodtan hívjatok nagyképűnek de én valahogy érzem magamon hogy én igen is tudom hogy kell viselkedni egy lánnyal de hát mindig a jót nem veszik észre (azért mondom hogy tudom hogy kell velük viselkedni mert sok lánytól es barátomtól visszakaptam hogy cuki vagyok hogy miert nincsenek ilyen fiuk)

Szóval végül egy mondatban az a problémam hogy belefáradtam abba hogy én tudom magamról hogy jó szándékú srác vagyok de ennek ellenére semmi nem jön össze... Sokszor látok fb-n olyan posztokat hogy:Mens who respects woman are single.. Magyarra forditva: A fiuk akik tisztelik a nőket azok szinglik

És én ezzel nagyon egyet értek

Szóval kedves lányok mit kéne csinálnom?? Meghallgatok bármit nagyon szivesen

(ha valakit erdekel magasság súly stb elküldöm priviben vagy aki akar küldök képet)

2018. aug. 17. 23:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem vagy nagyképű.

Ritka az ilyen fiú:)

(priviben küldesz képet)

2018. aug. 18. 18:49
 12/29 anonim ***** válasza:
Szia! Egyet értek az előttem válaszolókkal.:) És biztos vagyok benne, hogy találni fogsz majd egy hozzád illő lányt, aki olyannak és úgy szeret ahogy vagy.😊 és nekem is küldhetsz képet👍🏻
2018. aug. 18. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon aranyos vagy és ne változz meg soha senki miatt, egyszer eljön majd AZ a lány (mondom ezt úgy, hogy én is hasonlóan érzek xd)

16L

2018. aug. 20. 01:30
 14/29 anonim válasza:
Az élet mindig igazságtalan, nem tudom miért a jó embereknek nincs senkije, ha szeretnél én szívesen megismenélek!
2018. aug. 20. 21:05
 15/29 anonim ***** válasza:

A "túl jó","túl kedves" srácok úgy járnak hogy barátzónába kerülnek, persze ki lehet belőle kerülni. És haver, nem minden az aranyosság és társai, ha nincs mellé megnyerő szémélyiség és humor nem ér semmit, mert lehet látni fogja hogy rendes vagy de ha unalmas vagy nem akar majd veled lenni

18F

(ne vedd sértésnek ez csak egy vélemény nem kell vele)

2018. aug. 22. 08:57
 16/29 titkoslány20 válasza:
87%
Ha még aktuális a kérdés, akkor az a véleményem, hogy várnod kell. Vannak rendes lányok,akiknek be fogsz jönni. Egy csomó példát tudok mondani ismerőseim példáiból.16l
2018. okt. 6. 21:45
 17/29 anonim válasza:
Nekem is hasonló problmám van. Ha gondolod küldhetsz egy privit 😉15/L
2018. okt. 18. 16:58
 18/29 anonim válasza:
58%

Ha jól érezted magad akkor miért szakítottál vele? A lányok sokkal rosszabbul viselik a szakítást,ahhoz képest,hogy egy lány szívét összetörted,eléggé fényezed itt magad...

Válaszolva a kérdésedre szedj fel itt egy csajt, elég sokan beájultak ettől a szövegedtől :)

2018. nov. 4. 09:56
 19/29 anonim ***** válasza:
Irhatsz nekem is privibe ha van kedved.:)
2018. dec. 1. 11:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Figyi, szerintem nincsen veled semmi probléma... Sok lány nem becsüli a rendes fiúkat, de biztos fogsz majd találni egy hozzád illő lányt, legyél mindig nyitott! :D
2019. febr. 23. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!