Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit kéne máshogy csinálnom? 17F
Nagyon szeretnék valakit magam mellé akit szerethetek. 1 barátnőm volt fél évig de aztán szakítottam vele. Az alatt a fél év alatt nagyon jól éreztem magam... Jó érzés az ha szeretek valakit és ő is szeret... Másfél éve megint egyedül vagyok
Na de térjünk a kérdésre... Helyes srác vagyok (nem saját véleményem, priviben küldhetek képet) több lánytól már megkaptam hogy én nagyon aranyos vagyok és hogy milyen helyes de valahogy mindig semmibe vesznek... Én ha például el kezdek ismerkedni egy lánnyal én azt mindig jó szándékbol teszem és én olyankor arra törekszem hogy egymásba szeressünk majd később... Én annyira tudnék szeretetet adni egy lánynak de tényleg és újra újra azt tapasztalom hogy a jót rengeteg lány semmibe veszi és inkább mindig az olyan fiúkat választják aki meg rossz szándékú vagy csak dugásra hajt... Nyugodtan hívjatok nagyképűnek de én valahogy érzem magamon hogy én igen is tudom hogy kell viselkedni egy lánnyal de hát mindig a jót nem veszik észre (azért mondom hogy tudom hogy kell velük viselkedni mert sok lánytól es barátomtól visszakaptam hogy cuki vagyok hogy miert nincsenek ilyen fiuk)
Szóval végül egy mondatban az a problémam hogy belefáradtam abba hogy én tudom magamról hogy jó szándékú srác vagyok de ennek ellenére semmi nem jön össze... Sokszor látok fb-n olyan posztokat hogy:Mens who respects woman are single.. Magyarra forditva: A fiuk akik tisztelik a nőket azok szinglik
És én ezzel nagyon egyet értek
Szóval kedves lányok mit kéne csinálnom?? Meghallgatok bármit nagyon szivesen
(ha valakit erdekel magasság súly stb elküldöm priviben vagy aki akar küldök képet)
Nem tudom, eddig hol ismerkedtél, de próbálj személyesen odamenni lányokhoz. Szólítsd le az utcán, aki szembe jön veled, és tetszik. Ha visszautasít, akkor sincs semmi.
Legyél közvetlen, legyen jó humorod, ez nagyon fontos.
(Ha kérhetem, küldesz privátban egy képet?:D)
Kétségkívül azért nincs barátnőd, mert túl kedves, illemtudó, és túlságosan jóindulatú srác vagy... Mi lányok köztudottan a bunkókra bukunk, nem azokra, akik a tenyerükön hordoznának minket.
Ne mindig úgy állj a dolgokhoz, hogy azért nincs párod mert túl "jó" vagy..
Nekem is küldhetsz képet.
Egyébként az se jó ha túl aranyos vagy, mert akkor csak egy gyereket látnak benned, akire vigyázni kell és nem olyan személyt akire támaszkodhatnak.
Lehet, hogy vissza kene venned az "aranyossagbol" es ezt leginkabb majd csak arra szorni, akivel egyutt leszel. Ettol fuggetlenul tisztelheted a noket, csak nem kell pl mindenkinek bokolni.
Nekem is kuldhetsz kepek amugy :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!