Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi fog meg egy fiúban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi fog meg egy fiúban?

Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés, mert az összhang ami fontos. Van egy ideál , és ami ahhoz hasonló az tetszik. Például nekem a mély hang nagyon vonzó tud lenni. Főleg ha ápolt , edzett külsővel , kedves mosollyal, és talpraesettséggel párosul. De amit először lát az ember, az a megjelenés, annak toppon kell lennie, az biztos.
2018. júl. 19. 17:46
 2/11 Törpii08 válasza:
75%
Mondhatják sokan hogy "a külső nem számít" stb., de az első találkozáskor természetes, hogy a külseje alapján állítasz ki véleményt róla. Személyesen engem belsőleg az fog meg, ha udvarias és kedves, de nem túl nyálas. Vicces, de nem bunkó. Legyen önbizalma, de ne essen túlzásokba. Ha lehet vele szórakozni, mint egy legjobb baráttal és nem kell megjátszanom magam. Keresse a társaságom , de ne lógjon folyton a nyakamon. De tökéletes pasi úgysincs😄
2018. júl. 19. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kulso nyilvan valamennyire befolyasolja az embert velemenyalkotas kozben, ezt alairom. Viszont nekem sosem volt ilyen "konkret idealom" kulsore. De tudjatok van olyan, amikor az embernek a kisugarzasa megbabonaz teged. En ezekert elek halok. Lehet hogy a sracnak nagy orra van, vagy nincs kigyurva, stb stb. De egy jo kisugarzas minden lanynak torli az agyabol ezeket az aprosagokat. Alapjaraton meg nem tudom a tobbi lanynak mi tetszik, de szamomra egy srac legyen okos, intelligens, az hogy izmos e, mar csak mellekes kerdes.
2018. júl. 19. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Megfogni sose a külső szokott. Nekem leginkább az számít, hogy figyelmes legyen. Érezzem, hogy számítok neki, hogy törődik velem, de persze fontos, hogy jól érezzük magunkat együtt, a többi is csak ezzel együtt tud "megfogni" :) 18/L
2018. júl. 19. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, külsőben én sem a részleteket figyelem, hanem az összképet. Belsőleg tetszik, ha a fiú udvarias, intelligens/okos, kicsit érzelmesebb, romantikus lélek, sokoldalú, szereti a természetet, érdeklik a művészetek, és szeret beszélni, de úgy, hogy közben nem szorít nagyon háttérbe. Az is egy pluszpont, ha tud táncolni. :)
2018. júl. 19. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5: Bocsánat, közben érkezett válasz, a hármasra céloztam...
2018. júl. 19. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre az a lényeg hogy ne tűnj nőcsábász b#r#mnak aki egy éjszakás kalandokban utazik. De úgy is az a lehető legfontosabb (szerintem ebben minden lány/nő egyet ért) hogy önnmaga lehessen melletted, hogy ne kelljen megjátszania azt aki valójában nem is ő;)
2018. júl. 20. 23:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a magasabb pasik tetszenek, általában rájuk kapom fel a fejem. Az arc nem fontos, az nem érdekel. De ha az első beszélgetés során kedves, mosolygós, kicsit vicces, meg enyhén nyomulós, az is tetszik. Ha csak motyog, a földet nézi, meg elbámul, azt utálom! A szemembe nézzen és legyen határozott. Külsőre nagyon fontos a szép fogak, az ápoltság, és jó illata legyen, nekem nagyon tetszik, ha egy pasi használ valami jó parfümöt. A haja, szeme színe nem számít. Öltözködésre inkább a farmer, tornacipő, poló, nekem ez az öltönyös, elegáns annyira nem. Illetve legyenek céljai, okos legyen, céltudatos. Ja, és a pénze nem érdekel! Soha!! Sőt, ha elkezd nekem az anyagi életéről dumálni, akkor ott is hagyom!
2018. júl. 24. 01:38
 9/11 anonim válasza:
En azzal a fiúval aki tetszik ovi óta barátságban vagyok és csak most szerettem belé mikor táborban voltunk és nagyon sokat együtt voltunk szóval engem egyértelműen a belső fog meg mondjuk amúgy helyes és kigyúrt is szoval😏 de mén tudom sajnos eldönteni hogy mit akar mert a táborban vissza utasított mostanában meg nem úgy viselkedik mint aki visszautasitana🤔 14/L 16/F
2018. júl. 25. 07:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért 1-2 lány leírhatná, mit tudna nyújtani mindezért cserébe......:)
2018. aug. 3. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!