Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi tetszik meg egy fiuban? Kétségbeesett 22 eves fiu kérdezi?
hát én honnan tudjam hogy kétségbeesett 22 éves fiú kérdezi-e vagy sem xDD
(akinek nem esik le: a második mondat után felesleges a kérdőjel, mivel a kérdőjel miatt kérdés lesz és nem kijelentés)
Személy szerint külsőre díjazom a vörös vagy göndör hajat és a zöld vagy kék szemet.
Legyen nyitott kedves és intelligens mégis legyen különleges. Szeretem ha intenzív, életvidám és pozitív, kimondja és kimutatja az érzéseit. Mégis tud komoly lenni és tudja, mikor kell megvigasztalni, felvidítani, szóval kiismerjen engem (pedig nem vagyok könnyű eset). Díjazom, ha szereti a sportokat, a táncot és az állatokat. A jó humor különösen plusz pont.
Ne legyél kétségbeesett, biztosan találsz valakit :)
mindenki azt mondja hogy a belső értékek ami igaz is, de eleve ha valami nem fog meg a külselyében akkor nem adok sok esélyt arra hogy meg is ismerjem
küésőre persze mindenkinek mást tetszik ezzel csak annyit tudsz tenni hogy legyél mindig ápolt, ne hanyagold el a külsőd(és ezzel nem azt mondom hogy legyél egy pávagyerek)
az penig minden lánynak bejön szerintem ha vicces vagy hiszen ki akar egy olyan emberrel lenni aki nem is élvezi az életet és még annyi hogy a magabiztosság is nagy erény
remélem tudtam segíteni :)
Legyen kedves, figyelmes, megbízható, igényes. Ne igyon alkoholt, max buliban, de bulizni is ritkán járjon, hiszen ebben a korban már fontos a spórolás és az, hogy ne egy alkoholistaval éljek. Legyen humora és legyenek komoly megtervezett tervei az életére nézve.
Stb....
22/L
Ne légy félénk, kérj fel minden lányt aki tetszik,egy kávéra, egy táncra... Ha 50 vissza utasít,az 51-edik
biztos elfogad. Ezzel kilépsz a szorítóból, azután minden
könnyen fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!