Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbeesett vagyok, mit csináljak? T. T 16/f
Pffff te szanalmas vagy.... Mas boldog es ez a bajod ezert hibakat talalsz benne de gondolom a fele kamu mivel csak a megerzeseidre hagyatkoztal es semmivel nem tudod alatamasztani.... Undorito az ilyen embet masok kapcsolataba akar belefurni az ilyet kene addig utni amig meg nem jon az esze..
Es ez ahogy beszelsz ember... 16 vqgy es semmi komolysag nince az irasodban es tele nyomod elcsepelt emojikkal...
Azért lennék szánalmas, mert valakit szeretek feltétel nékül? Hát gratulálok, Oscar-díjat mindjárt odaadom. :D
1.Ha neked még az "elcsépelt emojitokkal" van bajod, akkor meg nekem az ékezet néküli írással kell lennie?
2.Nem a boldogsággal van a gondom, ha nem vennéd észre, hanem hogy miért nem velem van a lány.
3.Ezek nem emojitok ha nem vennéd észre,hanem smiley-k, az emojitok ezek:😁😋😱
4.Nem tudom te hol látsz tele "emojitokkat", csak néhány smiley-t raktam.
5.Miért lenne kamu? Ha kamu lenne,akkor valami erőltetett Marichuy szappanoperát tennék bele.
6.Gondolom annyiszor voltál szerelmes, hogy csak így dobálsz a szavakkal, majd ha felnősz egy kicsit,akkor mondj ilyeneket.(nem biológiailag,hanem szellemileg)
Nagyon aranyosnak tartom azt hogy szereted, és őszintén boldognak szeretnéd látni. Viszont 14 évesen még nagyon fiatal. Kell neki idő, hogy elkövesse a saját hibáit. Adj neki időt, addig legyél a barátja, bármennyire is nehéz, és ha néhány év múlva szakítanak akkor te ott leszel, ha ez nem csak egy fellángolás. Mert ha az akkor elmúlik néhány év múlva. Azt nagyon nem javaslom, hogy megpróbáld őket szétszedni, mert abból te fogsz rosszul kijönni.
Az legyen előtted, hogy még nagyon sok időtök van :)
Kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!