Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, tőletek lányok, hogy egy fiúban mi tetszik nektek? Szó szerint mi az ideálotok
Szia!
Én, személy szerint legjobban a domináns pasikat kedvelem, olyat aki tud gyengéd lenni, de mégis megmondja, mit csináljak. A külső általában relatív, bár abszolút favoritnak az éles arcvonásokat tartom.
Sajnos azonban ilyen pasit nehéz találni, főleg az én korosztályomban.
barna, rovid haj, szep nagy barna szemekkel. karakteres pirospozsgas arc. tolem 10 centivel magasabb, eros, aki siman felemel es az olebe rak.
figyelmes, segitokesz barmilyen helyzetben, nem tul ragaszkodo, se nem csopogos, de megis erezteti, hogy szeret :)
Igazából nem úgy működik h van egy ideál és akkor csak az jöhet. De ha elméleti síkon kérdezed akkor nagyon szívesen leírom neked a (számomra) álompasit :D
180-190 cm magas, barna tónusú (semmi parasztpóló!!), haja fazonja nekem mindegy, a lényeg annyi h illjen (ezt hogy mondják? xD) szóval illő legyen a pasihoz. A szem... az a halálom :D Imádom őket. A színe teljesen mindegy, a lényeg h kifejező, érzelemteli szeme legyen. Utálom a kifejezéstelen tekintetet. Legyen izmos és semmiképp se vékony! Akkor már inkább maci. De a best az a veleszületett robosztus, izmos alkat, RÁDOLGOZVA.
Stílusa.. legyen a sajátja. Ennyi. Szinte bárilyen stílus megfog.
A belső... Huhh hát rövidre fogom mert itt leszünk reggelig :D Fontos h leyen határozott, de figyelmes. Legyen humora, legyen hűséges, és SOHA ne szabja meg h mennyi időt tölthetek a barátaimmal. Legyen nagyon intelligens (megőrülök a buta de szexi pasiktól), lehessen vele egyik pillanatban viccelődni, másikban az élet nagy dolgairól értekezni.
É nem utolsó sorban Legyen sportos, kitartó, őszinte és hűséges
De mivel ez így mind egybe lehetetlen h egyesüljön (és ezt nem is várom el!!), a belső tulajdonságokat helyezem előtérbe. A külső csak pluszpont ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!