Lányok! Nektek milyen férfi kézfej az ideálotok? Legyen nagy keze, vastag ujjakkal, vagy inkább a finomabb vékony ujjú kisebb kezű tetszik?
És ha most azt írjuk itt, hogy a vékony ujjú, keskeny kéz jön be, akkor levágatod a lapáttenyereidet és átoperáltatod???
Nálam a kéz elég hátul van a fontossági sorrendben, kb. annyira izgat, hogy legyen neki.
Legyen: önbizalma,komoly-határozott,szeressen de ne legyen ragács erdeklodjon felém
Ne legyen- érzelgos,hisztis.béna és ne legyen mindig a nyomomha hagyjon kicsit élni is 17-lány:)
Hát, nekem igenis nagyon fontos egy fiú/férfi keze. Az tetszik, ha a kéz férfias, nem túl nagy, de nem is túl kicsi, és hosszúak, vékonyak az ujjak. :)
18/L
Én tényleg a férfiak kezét nézem meg elsőre. Ez kívülről meg úgy néz ki, mintha a farkukat stírölném, a baratnőim szerint. :D
Ha a kéz átment a vizsgán, csak akkor nézem meg a férfiak arcát is.
Számomra az ideális kézfejen elég sok ér van és nagyon kidudorodnak. Nagyon tetszik ha világos bőre van az illetőnek és átüt rajta az erek kékes színe. A nagy szőrös kéz a kedvencem, vastag ujjakkal. Meg imádom, hogy ha nagyon kilátszanak az inak. A körmöket csak annyiból nézem, hogy legyen rövidre vágva és tiszta legyen. Szerencsére a páromnak tökéletes a keze. :)
Szeretem nézni, hogy ha egymás mellett ülünk és a combomra teszi, mindig simogatni szoktam. Több képem is van a kezéről és a legjobb, hogy ugyanott van anyajegyünk a jobb kézfejünkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!