Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a TOP3 dolog amit egy fiúban kerestek/néztek?
Külső: 1. Jól néz ki
2. Kedves
3. Vékony
Külső: Szép szem/egyedi szemszín.
Több elvárásom nincs:)
Belső:Jó humorú
. Inteligens
. Kedves
1. humor
2. intelligencia (érzelmi is)
3. enyémhez hasonló érdeklődési kör
19/L
A valódi válasz :
1. társadalmi státusz
2. külsőre nézzen ki minél jobban legyen helyes de ha az nem akkor legalább izmos
3. nincs három az első kettő magában foglal mindent amit a mai lányok keresnek egy fiúban. Persze biztos én leszek aki rosszul tudja :DDD
1. intelligencia
2.ápoltság
3.legyenek határozott tervei az élettel kapcsolatban
Top 3 belső:
(nem tudok sorrendet tenni ezek között)
legyen humora
megbízható legyen és udvarias
legyen intelligens/okos
Top 3 külső:
Szép , ápolt kezek szépen látszódó csontokkal , erekkel8 ne nagyon-nagyon dülledjenek ki csak ízlésesen)
Arc (ez elég egyedi , nem tudom meghatározni ,hogy milyen tetszik , meglátom és tudom)
Ízlésesen izmos váll ( nem az a baromira kigyúrt fajta)
Figyelj. Volt egy fiú akivel elkezdtem beszélgetni külsőre akkor még nem nagyon vonzott. Aztán ahogy megismertem és megszerettem valahogy egyre jobban kezdett a külseje(ez hülye megfogalmazás tudom :"D) is tetszeni. Jobban megnéztem és helyesnek találtam már:) de a kérdésedre a válasz:
Külső:
1. legyen magasabb nálam
2. Ne legyen pálcika._.
3. Ápolt legyen. (Haja, ruhái stb.)
Belső:
1. Kedves
2. Hűséges(azért túl féltékeny se legyen)
3. Vicces ( Lehessen vele komoly témákról is beszélni)
Meg legyen talpraesett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!