Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pár/házaspár, akik kerestek már, illetve találtak is házibarátot? Működik ez a dolog hosszabb távon is?
Figyelt kérdés
Esetleg ffi biszex, bdsm bevonásával is? A vélemények érdekelnének, elsősorban olyanoké, akiknek már tapasztalatuk is van a kérdésben.2016. jún. 2. 11:05
1/6 anonim válasza:
nagy vágyam egyszer más feleségét megrakni hahaha :D
25/F
3/6 anonim válasza:
Milyen volt ?? :O :D
Előző barátommal egy párt akartunk bevenni ( biszexeket ) de nem jutottunk el odáig!! :D
A mostani pedig komolyabb, nem bírnám.. ha más is hozzá érne..
4/6 anonim válasza:
Én voltam más feleségével, a férj tudtával.
Érdekes helyzet:)
5/6 anonim válasza:
Nekünk egy lány szexpartnerünk volt. Vagyis volt több is, de igazából hosszútávon, csak egy...jól működött a dolog, szerettük, jó barátnők vagyunk a mai napig is, csak már nem szexelünk..ennyi...:)
6/6 anonim válasza:
Nekem kamasz koromba volt olyan hogy 2 lány és én felállásban..
A két lány biszex volt és kb 1 évig tartott a kaland.... sokszor versenyezetek ki a jobb kinél lövöm el a patrtont elöször.... életem legszebb 1 éve volt majd a két csaj öszeveszet....
Viszont most hogy feleségem van nem birnám elképzelni azt hogy más a büdös farkát beleteszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!