Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik ilyen perverz dolog?
Láttam már pár ilyen jellegű videót, és nagyon felizgatott, amikor egy csajt vagy 5-6 pasi seggbe dugott felváltva, punciba nem tették be, és le is szopta utána őket a lány. Egyébként nagyon szeretem az anal szexet, de elég ribinek érzem magamat, hogy ilyeneket nézek. :S
21L
"Egyébként nagyon szeretem az anal szexet, de elég ribinek érzem magamat, hogy ilyeneket nézek. :S" Emiatt nem vagy ribi, nem kell aggódni, tudod nézni még szabad :D
Igazából szerintem azért tetszik, mert kíváncsi vagy ilyenre, ennyi az egész. :D Teljesen természetes, ember vagy te is ^^
Attól, hogy ilyeneket nézel, még nem vagy az. Én is olyanokat nézek, sőt, volt olyan, hogy 20-an, 30-an beleverték egy tálba és a csajnak meg kellett innia..
Valóságban ilyet soha nem tennék. Bár mondjuk kipróbálnám, hogy milyen ha kettem double penetration-ba vágnánk egy csajt, de ez fényévekre van a fent megnevezett dologtól.
20/f
Amig nem kersz erte penzt, nem vagyr.b@nc. Egy no minel nagyobb k.rv@ az agyban, annal jobb! ;)
Probald ki, ha gondolod es van ra lehetoseged!
En is szivesen benne lennek, hogy tobben jol megb@$$zunk egy csajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!