Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelem egy állandó dolog?
Persze hogy létezik.
Az már más kérdés hogy csak az egyik fél iránt vagy mindkettő felöl.Mert nem túl gyakori manapság az hogy mindkettő fél megtalálja a számára tökéletest.(Persze vannak kivételek) Bár szerintem egy kapcsolat nem kell tökéletes legyen.
Hát, nem tudom, talán a körülmények miatt (5 év körüli korkülönbség a javamra, én vagyok a lány, és barátokként kezdtük - persze a vonzalom a külsőségeket illetően már az elején megvolt, és teljesen jól el is tudtunk beszélgetni.), de nálunk nem volt rózsaszín köd.
Hiába voltak jelen az erős érzések és a szexuális töltet, a nyilvánvaló különbségek miatt eleinte mindketten óvatosak voltunk, és nehezen akartuk elhinni, hogy hosszú távon működhet egy ilyen kapcsolat. Másfél éve tart, voltak és gondolom, lesznek is problémáink, de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy mással legyek. Nem is akarok mást, és azt mondja, ő sem.
Szóval szerintem a szerelem több, mint a közhelyes pozitív dolgok tömkelege, a pillangók, a kis ajándékok ünnepekkor, meg a közös zenei, filmes ízlés, a romantika, meg egyebek.
Kell egy nagyon erős baráti kötődés is a másikhoz, hogy tolerálni tudd azokat a helyzeteket, amikor párkapcsolati szempontból nem működnek tökéletesen a dolgok.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!