Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiket vonz a párcserés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket vonz a párcserés dolog. Ti hol kerestek párt?

Figyelt kérdés

Mi keresünk de sehol se találunk olyat aki komolyan is gondolná.

22F/20L.

2016. dec. 30. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
mi akartunk de már szétmentünk szal mind1 :/
2016. dec. 30. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi a barátainkal csináltuk egyszer egy ilyet a barátom legjobb barátja meg az én legjobb barátnőm természetesen ők voltak egy pár meg mi de már mindkét kapcsolat szét ment
2016. dec. 30. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknél mindig érdekelt. Ti nem érzitek ezt megcsalásnak?

Hiszen már eleve az, hogy másra vágytok...mindketten...

És egyszerre csaljátok meg egymást, egymás szeme láttára.

Vagy annyiból le van tudva, hogy te megcsaltál és én is téged?

Nem nagyon tudom elhinni, hogy szerelem alapú egy ilyen kapcsolat, amiben ilyenek a vágyak.

Nem beszólogatni akarok, csak nem értem.

2016. dec. 30. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert szerintunk a oarkapcsolat nem egyenlo azzal, hogy nem dughatsz massal. A szerelem es szeretet tobbrol kellene, hogy szoljon, mig mas paroknal az alap az, hogy azert vagyunk egy par, mert nem dughatsz massal.

Amugy mi is regota keresunk de csak egy diut harmadiknak, nem egyszeru. Igen, finnyassag, vagy nemtom, de nem szivesen vennenk egy olyan sracot aki nem szimpi, a baratnomet egy darab husnak tartja, beleelvez es reszerol le van tudva a dolog, emiatt inkabb az ismerosi korbol probalunk meg szerezni valakit, de nyilvan ez meg megnehezebb.

2016. dec. 30. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok megint.

Értelek 4. hogy mire gondolsz.

Ettől függetlenül nem tudok egyet érteni vele, de ez is egy nézőpont...

2016. dec. 30. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell, ettol szep a vilag, mindenki maskent gondolkodik :)
2016. dec. 30. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi ugyanìgy vagyunk...Én 25l,párom 30F,s lányt vagy akár párt keresünk,de sajna nagyon nehéz...:-(
2016. dec. 31. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Love.hun elég könnyű harmadikat, de meg part is talalni :) próbálkozzatok ott :) nekünk sikerult
2017. jan. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!