Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan Veletek, hogy mar feltetek ismerkedni a sok csalodas miatt? Mert ilyen nehez dolog part talalni? Mert faj mert vagyunk ra?
Hallgasd ezt, engem mindig teljesen lenyugtat :)
Igen, volt egy fiú aki elárult. Rosszul esett, mert ő még nem is érezte úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie vagy valami, de azon kívül "csak" általában az emberekben csalódtam/csalódok...
De most van egy kiszemeltem, aki remélhetőleg gerinccel el van látva, mert rohadt cuki.:3 Ha meg nem jönne össze, akkor sem adnám fel. Olyan még nem volt, hogy nem történt semmi. Valaminek történnie kell mindig. ;)
20/f
6#-os drukkolok Neked! :D
Velem egy 20 éves srtác szúrt ki, akit jó egy hónapig "sirattam". Pedig csak egy randi volt és semmi nem történt, de szerelmes lettem. Annak ellenére, hogy picit hízékony volt.
Megbántott.
Én se adom fel, köszönöm a bíztató szavakat, megértést. :)
Budapesten mert csak a penz szamit, atlagos kulso es szeretetteljes belso ertekek mert jelentektelenedtek el.
Kozony es mammon az ur.
Jon a karacsony akik megbantjak a tobbieket, azoknak lesz lelkiismeret furdalasuk? Koltoi a kerdes.
Hogyan lett sok ember ennyire onzo es erdektelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!