Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a TOP3 dolog amit egy fiúban kerestek/néztek?
Belső: (nem fontossági sorrendben írom, csak ahogy eszembe jutnak)
1. mindenképpen legyen intelligens. Legyen véleménye a dolgokról,amiket meg is mer osztani, tudjak vele őszintén beszélgetni, legyen érett gondolkodása, nem hátrány, ha néha inkább komoly, mintha elpoénkodná a dolgot
2. Legyen humora!! Komolyan, belehalnék ha olyan barátom lenne, akinek nincs humora/humorérzéke. Ezen kívül legyen életvidám, ne búskomor, depis. Mosolyogjon sokat! :)
3. Becsüljön meg, ne hanyagoljon el, és ne kavarjon mellettem még 3 másik lánnyal, de azért ne szégyelljen néha érzelgős lenni, legyen gondoskodó, melegszívű, nem csak egy bunkó, aki az erejével manőzik 0-24-ig.
Külső (elsősorban nem ez számít, de azért leírom)
1. Az első, amit megnézek egy fiún, az az összkép után az, hogy milyen a szeme. Nagyon szeretem, ha valakinek különleges a szemszíne, de egy átlagos barna szempárba is bele tudok szeretni természetesen.
2. Nagyon szeretem, ha nem kigyúrt valaki, szóval nem ilyen full kondi. Azt szeretem, ha kisportolt, és meg tud védeni, és ezt az érzetet is kelti bennem.
3. NEM TÖMEG! egyéniség, és ez látszik is rajta, és nincs túl rövidre nyírt haja...
Belső:humor,őszinteség,mérsékelten romantikus.
Külső:nálam legyen magasabb,az ideálomnak megfeleljen,normális testalkat
Külső:
1. Jól nézzen ki
2. Legyen vékony
3. Legyen nálam magasabb
Belső:
1. Legyen kedves
2. Jó humora legyen
3. Ne legyen túl buta de azért stréber se legyen.
14/l
1. legyen egyedi.
2. legyen beteg elme mint én.
3. legyen vicces, bírja a fekete humoromat.
18/L
Külső:
1. Helyes
2.Magas (elég ha nálam magasabb)
3. Vékony
Belső:
1. Hűséges
2. Megbízható
3. Barátságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!