Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert jo a fiuknak?
1,5 honapja beszelgetek egy sraccal non stop.. megbeszeltuk,hogy nyaron elubk, megismerjük egymást.. mar nala aludtam egyszer,csodalatos volt, velem meg soha nem bant igy senki. Kedd este kicsit felreertettuk egymast es azota hiaba irok neki nem reagal semmit.. nagyon masoknak se.. az elejen o ezt sokkal jobban akarta mint en, mikor talslkoztunk akkor en is megvaltoztattam a velemenyemet rola.Latom,hogy instan bekövet par lanyt es likeolgat. TUDOM, ez magaban nem jelentenr semmit, de velem is igy kezdte
Nem ertem
Azt mondjak egyszer a sracok higy k..znak. jo,ramennek a normalisabb lanyokra es osszetorik oket
Utana mikor azt mondjak hogx jo, r...cok kimeljenek ,akkor meg osszejonnek eggyel...
Nem mondanam magamat csunyanak sem, hulyenek sem, akiket szeretek azokert barmit megteszek, erre miert tortenik allandoan ez?! Annyira elegem van ebbol. Ideig oraig jo minden aztan puff
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!