Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert jo a fiuknak?

Figyelt kérdés

1,5 honapja beszelgetek egy sraccal non stop.. megbeszeltuk,hogy nyaron elubk, megismerjük egymást.. mar nala aludtam egyszer,csodalatos volt, velem meg soha nem bant igy senki. Kedd este kicsit felreertettuk egymast es azota hiaba irok neki nem reagal semmit.. nagyon masoknak se.. az elejen o ezt sokkal jobban akarta mint en, mikor talslkoztunk akkor en is megvaltoztattam a velemenyemet rola.Latom,hogy instan bekövet par lanyt es likeolgat. TUDOM, ez magaban nem jelentenr semmit, de velem is igy kezdte

Nem ertem

Azt mondjak egyszer a sracok higy k..znak. jo,ramennek a normalisabb lanyokra es osszetorik oket

Utana mikor azt mondjak hogx jo, r...cok kimeljenek ,akkor meg osszejonnek eggyel...

Nem mondanam magamat csunyanak sem, hulyenek sem, akiket szeretek azokert barmit megteszek, erre miert tortenik allandoan ez?! Annyira elegem van ebbol. Ideig oraig jo minden aztan puff

17/L

2018. jún. 28. 12:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
az írásodképedből nem az jön le, hogy te vagy a legélesebb kés a fiókba
2018. jún. 28. 13:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha most arra gondolsz,hogx van mas is rajtam kivul akkor nem tudom, nem hiszem. Mikor nala voltam akkor ketszer nyult hozza a telefonjahoz es akkor is csak haverjanak irt vissza
2018. jún. 28. 13:35
 13/22 Mádár0218 ***** válasza:

Elösször is a kérdésedre válaszolva, aki ilyeneket csinál, hogy elhiteti veled a dolgokat és kihasznál stb, sokkal könnyebb csak úgy eltűnni, mint hogy vitázzon veled és úgymond az ő szemszögéből több időt pocsékoljon rád.

Lenne egy kérdésem, mit beszéltetek és mit értettétek félre?

Jelenleg ha megnézel több 16-20 évig terjedő párokat akár annál feljebb is, azt veszed észre, hogy a legtöbb megcsalás és hazugsággal végződik, jelenleg ezt látom mindenhol kb. De mind a két részről fiú/lány

Amit leírtál szép és jó magadról, de az hogy miért történik állandóan ez veled, szimplán kifogod a gyökereket, ami nem feltétlen a te hibád ha nagyon képes átverni valaki.

2018. jún. 28. 13:36
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
arra céloztak hogy buta vagy
2018. jún. 28. 13:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Szemelyesen azt mondta nekem hogy komolyan gondolja es maskepp nez ram. Mikor felhozodott az hogy ha tobb lett volna akkor csak lyukat latba es rib..ckent kezelne es nem tslslkoztunk volna tobbet akkor azt mondta hogy nem es en visszakerdeztem hogy biztos e, mire azt válaszolta hogy nem tudja, ebben a korban nala ez normalis. Kozbe azert nem akartsm meg tobbet, mert ha mindent megkap egyszerre,akkor hamar megun es tovabball... aztan mondtam neki hogy ezt a valaszat nem tudom hova tenni es hogy az ilyenekkel egy lany maradek onbizalmat le tudjak teljesen rombolni az ilyen ge..k es ezt magara vette hogy en annak tartom ot,ami egyaltalan nem igaz.
2018. jún. 28. 13:53
 16/22 anonim ***** válasza:
9%
A kurwának legalább fizetnek,de te ingyen voltál, gratulálok.
2018. jún. 28. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Na...még egy nő akit tönkre tettek a 20 kilós páva gyerekek. Ezért van h én huszonévesként nem találok nőt magam mellé mert már nem akarnak összejönni velem csak szórakoznak.
2018. jún. 28. 13:56
 18/22 A kérdező kommentje:

NEM CSINÁLTUNK SEMMI OLYAT,UGYJOGY KOSZONOM A K...t

Utolso: o mar lassan 20eves srac es a jatekuk tesz tonkre

2018. jún. 28. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha mekurattad magadd akk grat, ha nem akkor tok mind1 es kerdes h mi volt a felreertes, vmiert csak lelepwtt toled, ha pedig nem a gyors pncira ment akkor te bsztal el vmit es elnent toled a kedve.
2018. jún. 28. 14:12
 20/22 Mádár0218 ***** válasza:

Szerintem nem magával vette, hanem szimplán rájött, hogy még több időt kéne rád szánnia a kihasználáshoz és ahoz meg nem volt kedve.

De mivel nem ismerem a srácot, nem tudom biztosra mondani, de az írtak alapján én így vélem

19/F

2018. jún. 28. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!