Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon fiúknak lehet vonzó egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fiúknak lehet vonzó egy feminista lány?

Figyelt kérdés
ismerkedés

2018. máj. 25. 16:45
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha csak ezt az egy tulajdonságát nézzük, hogy feminista, akkor számomra nem. De ha úgy egyébként normális akkor miért ne?
2018. máj. 25. 16:49
 2/39 anonim ***** válasza:
72%

A feminizmus egy nagyon szép gondolat, akárcsak pl a kommunizmus, vagy az anarchizmus, de a mai formájuk nem működik, és amit a nevében elkövetnek vagy elkövettek, amiatt nézik le őket.

Ha az a feminista vagy, aki az eredeti kezdeményezéssel ért egyet, akkor nekem semmi bajom.

Ha viszont ez: - https://www.youtube.com/watch?v=oFrZsGbO6N0 -, akkor jobb ha megbékélsz az örök szingli léttel. :D

2018. máj. 25. 16:59
 3/39 anonim ***** válasza:
60%

Mások nevében nem nyilatkozom, de én nem tudnék olyan lánnyal járni, akinek ilyen nézetei vannak. A feminizmus már a nevében diszkriminálja a fél emberiséget. Hiszen már azzal kijelenti, hogy csak a nők érdekit kpviseli. Szerintem ez egyáltalán nem demokratikus, egyeáltalán nem a nemek közti egyenlőségről szól. nhogy a feministák már konkrétan a jogegyenlőségen túlmenő dolgokat akarnak ráerőltetni a társadalmakra. Arról nem is beszélve hogy teljesen torz hazug módon a férfiakat hibáztatják a saját szerencsétlenségükért, kudarcaikért. Szerintem aki ilyen ideológiát jónak tart, az rossz ember, vagy teljesen agymosott.

Persze értem én vonzó sok lánynak, főleg a csalódottaknak, meg könnyű elhinni amikor állandóan arról beszélnek hogy a nők milyen rossz stb. És erre rengeteg hazug statisztikai adatot össze is ollóznak bizonyítékként. Csak az a baj az a baj, hogy ugyanezt meg lehet csinálni férfiakról is. Ugyanígy össze lehet írni az összes negatívumot ami a férfiakat éri és ki lehetne hozni azt is hogy a férfiak vannak kedvezőtlenebb helyzetben. Most csak egy példa. Statisztikailag igazolható hogy a férfiak rövidebb ideig élnek mégis idősebb korukig kell dolgozni, férfiak szenvedik el a munkahelyi balesetek 80%-át, a gyerekelhelyezést jóformán soha nem férfiak nyerik, sokkal több férfi hal erőszakos halált, sokkal több férfi magányos, sokkal több férfi lesz öngyilkos, sokkal több férfi végez nehezebb, fárasztóbb megalázóbb munkát stb stb... Most akkor én is sírjak hoyg a férfiaknak milyen rossz, és kezdjek el követni egy olyan mozgalmat ami kizárólag azzal foglalkozik hogy a férfiaknak rossz és lszarja a nők sérelmeit, érzéseit, problémáit? Köszönöm nem. Én férfit és nőt egyenlőnek tartok, a valódi egyenlőségben hiszek. A feminizmus nem az egyenlőséget jelenti. Tehát nem, nem járnék ilyen lánnyal.

2018. máj. 25. 17:05
 4/39 anonim ***** válasza:
29%

Ne aggódj: egy férfinak igen. Kölyköknek nem.

A feminizmus azt jelenti, hogy mindenkit a képességei és nem a neme szerint ítélünk meg, nem többet, nem kevesebbet. Aki szerint ez gáz, az vagy olyan hülye, hogy azt sem tudja, mit jelent a szó vagy ... simán hülye.

Egy igazi férfi éppen ezért feminista.

A nézeteidet pedig SOHA ne aszerint válassz meg, hogy azt egy pasi vonzónak találja-e vagy sem. Légy te. Lesz ember, akinek tetszeni fogsz, mert egyedi vagy és megismételhetetlen!

Üdv, feministaként, egy 9 éves, boldog kapcsolatban élve

Ps. Onnan tudod, hogy igazam van, hogy le fognak pontozni a férfinak látszó tárgyak :))

2018. máj. 25. 17:15
 5/39 anonim ***** válasza:
28%

A feminizmus azt jelenti, hogy mindenkit a képességei és nem a neme szerint ítélünk meg, nem többet, nem kevesebbet. Aki szerint ez gáz, az vagy olyan hülye, hogy azt sem tudja, mit jelent a szó vagy ... simán hülye.

Szerintem te nem vagy tisztában azzal mi a feminizmus. Ez már rég nem erről szól. Hanem a politikai többletjogok kierőszakolásáról, kvótakövetelésekről, a férfi értékek tagadásról, a férfiakkal szembeni gyűlöletről, a férfiak kirekesztéséről... Ezt tökéletesen bizonyítja a hozzászólosáod is. Hiszen gyakorlatilag hülyének és tárgynak tekintesz, meg férfiatlannak azt aki nem ért egyet a nézeteiddel. Na ez az igazi butaság! Ez nektek a nagy egyenlőség? Hogy amit ti gondoltok az igaz, amit mások az gyerekes hazugság amit kisfiúk találtak ki?:D csodálatos. Köszönöm hogy írtál, tökéletes bizonyíték vagy rá hogy igazam van.

2018. máj. 25. 17:23
 6/39 anonim ***** válasza:
64%

5

Bocsáss meg, hogy harmatos lelkedbe gázoltam. Én pontosan TUDOM, hogy mit jelent, te pedig pontosan tudod, hogy mik a kis félelmeid. Ennyi.

2018. máj. 25. 17:25
 7/39 anonim ***** válasza:
77%

4: Amiről te beszélsz, az az eredeti , idealista feminizmus, ami ugyanúgy küzd a férfiért is, mint a nőért.

Én azt vettem észre hogy a feministák nagy része igazából csak egy ürügyet keres a férfigyűlöletére, és kivitelezhetetlen, hatalmas butaságokért küzdenek.

Ezért nem mindegy, hogy a két irányzat közül melyikről van szó. :D

Üdv.: 2

2018. máj. 25. 17:25
 8/39 anonim ***** válasza:
37%

2-es, amiről én beszélek, az az, ami.

Azt összes többi ferdítés, félremagyarázás és hazugság.

Szóval, peace :)

2018. máj. 25. 17:26
 9/39 anonim ***** válasza:
20%
5: Szerintem is butaság amit írtál. :D Én úgy tudom, hogy pont az ellen küzd amit te leírtál; a személyes, a társadalmi és a politikai EGYENLŐSÉGÉRT küzd. De lehet, hogy hülye vagyok. :D
2018. máj. 25. 17:29
 10/39 A kérdező kommentje:
Nem vallok feminista nézeteket. Én szeretem a fiúkat. Meg nem gondolom, hogy gonoszak vagy rosszabbak, mint a lányok. Csak mostanában pár lánytól hallom ezeket a feminista szövegeket meg a panaszkodást, hogy nem kellenek a fiúknak. De én sem értem miért csodálkoznak. Elhízottak és igénytelenek is, és szerintem azért haragszanak a fiúkra, mert nem tetszenek nekik emiatt. De arról meg ők tehetnek hogy ígénytelenek, nem a férfiak.
2018. máj. 25. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!