Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon fiúknak lehet vonzó egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fiúknak lehet vonzó egy feminista lány?

Figyelt kérdés
ismerkedés

2018. máj. 25. 16:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Üdv.: ketteske.
2018. máj. 26. 08:15
 32/39 anonim ***** válasza:

Félreértesz, én nem azt akartam bizonyítani, hogy léteznek a bérkülönbségek, csak nem értettem, hogy miért pont azzal cáfolsz, amivel.:D Törvénytelennek törvénytelen a hátrányos megkülönböztetés, oké, de én nem lennék abban biztos, hogy ha valakit érintene, az reklámozni akarná vagy pert indítani mondjuk, mert annak a lebonyolítása külön procedúra, és az állását sem feltétlenül akarná kockára tenni olyasmiért, amit le lehet nyelni és amivel együtt lehet élni. Azon persze lehet vitatkozni, hogy kinek miért jó az, ha egyeseknek megfelelő indok nélkül kevesebbet fizet, mint másoknak, de ha ilyesmire soha nem lett volna példa, akkor valószínűleg törvény sem született volna róla.

#23 voltam, köszi a lepontozást.:D

2018. máj. 26. 14:41
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nem lennék abban biztos, hogy ha valakit érintene, az reklámozni akarná vagy pert indítani mondjuk.

Hallod a svédországban a feministák elérték hogy betiltsák az állva pisilést a férfiaknak, és most éppen azért tüntenek hogy legyen elfogadott a szexuális kapcsolat létesítése állatokkal.... Szerinted ha ezeket keresztül tudták vinni, akkor majd a bérek kérdésében maradnának csendben?

Egyébként nem én pontoztalak le. Nem szoktam pontozni.

2018. máj. 26. 19:37
 34/39 anonim ***** válasza:

Az a rész annak szólt, aki lepontozott.:D

Hát szégyellem magam, de bevallom, most utána kellett olvasnom egy-két dolognak, mert elég abszurdnak tűnt, hogy van valaki a világon, akinek nem teljesen mindegy, hogy ki hogyan pisil (ezt úgy mondom, hogy egyébként feministának érzem magam, bár valószínűleg az én olvasatomban ez mást jelent, mint nálad).:D

Nem mondom, hogy senki sincs átesve a ló túloldalára, vagy hogy rendben van minden törvényjavaslat/intézkedés, amit valaha előterjesztettek/véghez vittek a feminizmus nevében, mert ez nyilvánvalóan nem igaz. De a radikális politikusokat azért ne vegyük egy kalap alá az átlag dolgozó nőkkel (akik ugye eldöntik, hogy mit hajlandóak megtenni az őket érő ESETLEGES diszkrimináció ellen), meg a magamfajta békés embereket se azokkal, akik szerint minden egyes férfit a világon ki kellene herélni.

2018. máj. 26. 20:30
 35/39 anonim ***** válasza:
Mért ne lehetne?
2018. máj. 28. 23:08
 36/39 anonim ***** válasza:
@30 ennyire ne sírj, már megszokhattad volna, hogy az ánuszod fáj... :)
2018. máj. 29. 12:09
 37/39 anonim ***** válasza:
76%

Persze, értem én, hogy mást jelent a feminizmus neked. De ezzel kapcsolatban két kérdésem volna. Az a feminizmus ami a huszadik században volt mint mozgalom, az létezik még szerinted? Mert én úgy látom, hogy amit akkoriban akartak, az mára már rég sikerrel járt és értelmetlen tovább tolni. Nincs ugyanis már különbség jogokban a nemek között, ugyanúgy szavazhat, dolgozhat, tanulhat, vezethet, kaphat különböző díjakat, juttatásokat férfi is és nő is, törvény előtt is egyenlőek vagyunk, stb. Sőt nagyon sok esetben még a férfi van rosszabb helyzetben. Pl mi férfiak idősebb korukban mehetnek nyugdíjba, nincsenek családon belüli erőszak férfi áldozatianak segítő szervezetek, vagy pl egy férfi élet sok esetben értéktelenebb, elég megnézni a Titanic című filmet, a férfi dögöljön meg neki nincs mentőcsónak. (És ez tényleg így volt, ha veszély van a férfi le van szarva, áldozza fel magát!), aztán nincs olyan hogy védettséget élveznének munkahelyükön például gyerek miatt és nagyon sokáig sorolhatnám. Konkrétan egy gyermeket egyedül nevelő nőt nem lehet kirúgni bizonyos ideig. Nálunk a munkahelyemen pl volt arra példa, hogy a férfi alkalmazottamat kellett kirúgnom, amikor sokkal képzetebb, szorgalmasabb és szimpatikusabb is volt, mint a nő. Utóbbinak ugyanis volt egy kisgyereke, és nem volt már a férjével. Egyébként viszont volt egy pasija aki 3 éven át nem kevés pénzzel támogatta, meg együtt is laktak stb. A törvények mégis őt védték. Alkalmaznom kellett egy lusta, hisztérikus és ügyetlen nőt, csak azért mert nő. Ez jól van így? Tényleg szükség van feminizmusra ma? Szerintem nincs. Én ezt igen téves iránynak vélem. Ahogy azt is, hogy mostanra már a férfiak is egyre többen indítanak férfijogi mozgalmakat. Mi értelme ennek? Most szakítsuk ketté a társadalmat az alapján hogy kinek mi van a lába között? Mert ez lesz a vége. A feminizmus már nem egyenlőségért küzd, hanem többletjogokért. Ezzel jó tisztában lenni.

Ha igazi nemek közti egyenlőséget akarunk, akkor közös szervezetre van szükség, közös mozgalomra. Aminek többek között már a neve sem lehet az hogy feminizmus, ugyanis már ez a szó önmagában is kijelenti hogy az emberiség feének érdekeit nem kívánja kévpiselni.

Arra lenne szükség hogy a nők is megértsék végre, hogy ők nem áldazatai a férfiaknak. És mi férfiak is szívunk rohadt sokat, és minket is ér rengeteg igazságtalanságm és ameddig ez nincs figyelembe véve addig mi is ellen fogunk állni annak amit ti szeretnétek, sőt sokkal inkább ellen fogunk állni mint eddig...és nem dacból, vagy sértettségből, hanem éppen ugyanabból az igazságérzetből, ami benneteket is hajt.

33 voltam.

2018. jún. 1. 16:49
 38/39 anonim ***** válasza:
39%

Én egyetem alatt "jártam" 2 feminista csajjal, haverom beetette az egyik csoportot néhány butább csajt, hogy torokfájásra s sperma a legjobb és mikor már több helyről is visszahallotta a csoport benyalták a történetet.

Ez a 2 csajszi aktív tüntető és felszólaló volt, valóságban meg csak őrjöngtek, amitől viszont berekedtek, mi pedig önfeláldozóan hagytuk magunkat lefejni.

Nekem belefért, hogy jókat kufircolhassak az, hogy néha mentem velük bambán vigyorogni :)

2018. aug. 28. 18:28
 39/39 anonim válasza:
Részben azért léteznek még mindig, mert vannak olyan gerinctelen cuck-ok, akik bármilyen sz*rságot elviselnek, mer' punci.
2018. okt. 6. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!