Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon fiúknak lehet vonzó egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fiúknak lehet vonzó egy feminista lány?

Figyelt kérdés
ismerkedés

2018. máj. 25. 16:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
8: Ja nem degradálni akartam az irányzatot, vagy a személyed, de azt azért elismerheted, hogy létezik az utóbbi is. :D Az előbbivel semmi bajom, sőt lehet, hogy kicsit feminim is vagyok. :D
2018. máj. 25. 17:32
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te meg kevered a szezont a fazonnal. :D
2018. máj. 25. 17:33
 13/39 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a feminizmus azt jelenti, hogy a nők és a férfiak egyenlő lehetőségeket kaphassanak, magyarul csak azért, mert nő, ne keressen kevesebbet például.

Az, hogy valaki kövér és emiatt nincsenek magánéleti sikerei, de a pasik a bunkók és nem kellenek, az nem feminizmus. Az csalódott dac.

2018. máj. 25. 17:35
 14/39 anonim ***** válasza:
21%

Bocsáss meg, hogy harmatos lelkedbe gázoltam. Én pontosan TUDOM, hogy mit jelent, te pedig pontosan tudod, hogy mik a kis félelmeid. Ennyi.

Örülnél ha megbántottál volna mi? :D Látod erről beszélek. Nem bírjátok a kritikát és rögtön ezt feltételezitek másról is. Sértődékeny népség vagytok.

És egyébként láthatóan nem tudsz te semmit a feminizmusról. Csak hajtogatod az idealizált mottóját, ami mögé el van bújtatva számtalan tisztességtelen szándék.... Olvasd el Andrea Dvorkin vagy Simone de Beauvoir feminista nők írásait. Ott megtalálod mennyi butaság, általánosítás, és igazságtalanság van a feminizmusban. Dvorkin konkrétan olyanokat ír hogy szívesen megnézné ahogy egy tűsarkúval szétverik egy férfi fejét... És ő egy igencsak ismert és népszerű nő volt a feministák között. Ilyen a ti egyenlőségetek.

Meg ha tényleg nemek közti egyenlőséget akar a feminizmus akkor magyarázd már el nekem, miért tüntikéznek a feministák a férfijogi szervezetek ellen? Miért háborodnak fel azon hogy a férfijogi aktivisták pl Warren Farrel arról beszélnek hogy férfiak is lehetnek családon belüli erőszak áldozatai? Hm? Elmondom miért, mert ha kiderülne, hogy a férfiak is szenvednek nem csak a nők, akkor a feminista mozgalomnak nem lenne értelme, nem kapnának annyi pénzt, támogatást, nem tudnak annyi sérült nő agyát átmosva politikai és egyéb hatalmat szerezni. Közösen kéne együtt dolgozni a férfiakkal, és akkor már kétfelé menne a pénz. Na ezért!

Úgyhogy el kell keserítselek de rossz mesében élsz, ha azt hiszed a feminizmus jó dolog. Ugyanis ma már éppen az ellen irányul, amit a mottója hirdet.

2018. máj. 25. 17:44
 15/39 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, a feminizmus azt jelenti, hogy a nők és a férfiak egyenlő lehetőségeket kaphassanak, magyarul csak azért, mert nő, ne keressen kevesebbet például.

Ez is egy nagy hazugság. Nem keresnek kevesebbet a nők mint a férfiak. Gondolkodj már egy kicsit logikusan. Ha egy bevett dolog volna hogy ugyanazért a munkáért a férfi többet kap, akkor sehol nem alkalmaznának férfiakat. Hiszen melyik lenne az a hülye vállalatvezető, aki az olcsóbb munkaerő helyett a drágábbat alkalmazná. És ha valahol hát a cégeknél, vezetőknél stb-nél csak a pénz számít, a saját családjuk eladnák 1000 dolláért...Szóval ha a férfiak több fizetést kapnának az nektek nőknek jó lenne... de még ennyi logika sincs a feminizmusban. vicc...

Amúgy meg azért jön ki az hogy a férfiak többet keresnek mint a nők, mert a statisztikák nem adott munakhelyekre lebontva készülnek. Hanem úgy zusammen egy országra vonatkozóan. És sok helyen van az hogy a férfi dolgozik a nő gyereket nevel, vagy egyszerűen lusta a nő és a férfi eltartja. Na ilyenek is be vannak számítva a statisztikákba. És emiatt jön ki az hogy összeadva az összes magyar férfi fizetést nagyobb összeget kapunk mint a nőkét. és ezzel szépen lehet hergelni az embereket, meg hazuodni, hogy a nők kevesebbet keresnek. nem kerestek kevesebbet! ugyanazért a munkáért ugyanannyit kapsz mint egy férfi.

2018. máj. 25. 17:52
 16/39 anonim ***** válasza:
67%

17:52

Ez tényleg így van. Van szociológus ismerősöm, és mondta hogy sokat csalnak a statisztikai adatokkal. meg igazából úgy értelmezi őket bárki, ahogy az érdekeinek megfelel.

2018. máj. 25. 17:56
 17/39 anonim ***** válasza:
53%

14-es

Attól csak szánalmasabbnak tűnsz, ha megkísérelsz kínos, de degradálónak szánt kifejezéseket használni.

Nem, nem magyarázok meg semmit. Te állítasz ostoba, csúsztatott hülyeségeket, melyek sértettségből, frusztrációból és nemtudásból tevődnek össze. Tanulni soha nem szégyen. Több könyvnyi ismeretanyag hiányzik a fejecskédből, amire egyre makacsabbul hívod fel a figyelmet. Tanulj. Hasznodra válna.

2018. máj. 25. 17:56
 18/39 anonim ***** válasza:
67%

15:

Ez az utolsó válaszom neked, mert untatsz.

Nem vagyok sem a korosztályod, sem a képzettségi szinteden, hanem kb. kettővel feletted. 35+-os, egyetemi oktató vagyok, ebben a témában (is). Így kíséreld meg beemelni a tényt, hogy nincs igazad. De ha nem teszed, az sem baj: akkor sincs.

Nőjj fel, képezd magad, legyen jó állásod, szabad szemmel látható fizetésed, boldog életed és világlátásod! Sok szerencsét a küzdelmes úthoz.

Kezdd ott, hogy megérted a következő mondatot: a te érvelési hibád a szalmabáb.

A dühödt izmozás meg csak annyit jelent, hogy dühödten izmozol. Semmi egyebet :)

2018. máj. 25. 18:00
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Én feministának vallom magam, de az idealista értelemben. Szeretem a férfiakat, csak azt nem, hogy nem tartanak egyenrangúnak, szerintük egy nő nem lehet olyan intelligens, mint ők, vannak olyan szakmák, amiben szerintük nőnek "nincs helye" (meg amúgy is maradjanak csak a konyhában), stb. Én csak azt szeretném bizonyítani, hogy mi is vagyunk ugyanolyan jók, nem azt, hogy jobbak.

"A feminizmus olyan politikai ideológia és emberi jogi mozgalmak gyűjtőfogalma, melynek közös célja a nemek közti egyenjogúság politikai, gazdasági, személyes és társadalmi szintű megvalósítása." (feminizmus fogalma, forrás: wikipédia)

"A feminizmus nem a férfiak ellen, sem az anyaságban örömüket lelő nők ellen és pláne nem a családalapítás ellen szól. A feminizmus nem akar egyformává tenni mindenkit, nemre való tekintet nélkül, és nem akarja a nőket a férfiak fölé helyezni." (She magazin)

Tudom, forrásaim megkérdőjelezhetőek, de nem ez a lényeg, csak hogy ne csináljunk már úgy, mintha a feminizmus olyan lenne, mint a nácizmus.

2018. máj. 25. 18:14
 20/39 anonim válasza:
Itt az a kérdés, mit értesz feminista alatt? Egy nőt aki képes és kiáll magéért és a jogaiért, vagy egy olyat aki csak sír mindenért, mindent szexistának tart a légkonditól odáig, hogy a férfiak, hogyan ülnek a tömegközlekedési eszközön.
2018. máj. 25. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!