Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Titeket zavar ha egy lány/nő feminista?
Hát ha meg sem dughatom ,mert az a csajok lenézése meg minden ilyesmi akkor elégé ,sőt nagyon ,de ha úgy csak ki áll a női jogokért az nem zavar.
És bármenyire meglepő ,ezt török f-ként mondom. ;)
Én feminista vagyok, de azt sosem engedném, hogy a párom is az legyen. :D :D :D
Csak vicceltem, ha valóban feminista azzal nincs semmi baj. Amivel baj van, az a feminizmusnak álcázott férfigyűlölet.
Egyáltalán nem vagyok férfigyűlölő :D sőt kifejezetten a férfias férfiakat ( na ezt nagyon jól megfogalmaztam) szeretem .
A feminizmusom meg áll olyan szinten hogy nem engem helyettem fizetni, nem várok el nagy ajándékot, és néha megjegyzem hogy a fiúkkal/ férfiakkal kivételeznek és meg is indoklom. Aztán persze a beszélgetés másra terelődik, csak néha vannak ilyen megjegyzésem . Nem mindennap, de azért jó párszor előjön . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!