Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Titeket zavar ha egy lány/nő feminista?
Igen, engem baromira zavarna.
Mivel a tini kategóriában tetted fel a kérdést, gondolom még fital vagy. Talán ezért nem vagy tisztában a dolgokkal.
Férfiakat sokkal gyakrabban ér ma hátrányos megkülönböztetés mint nőket.
Írod, hogy a fiúkkal kivételeznek. Talán jelentkeztél a legnehezebb, legveszélyesebb fizikai munkákra és nem vettek fel? Ez elképzelhető, mert az ilyeneket csak férfiakkal végeztetik.
Én szivesen meghívom a lányokat erre-arra, a barátnőimnek meg szeretek néha ajándékokkal kedveskedni. Nekem jól esik, hogy megtehetem.
Na és mit számít a Kérdező kora?? Onnantól, hogy valaki betölti a 18at, hirtelen számít a véleménye, de ha 17 éves és 11 hónapos akkor gyerek és nem kell komolyan venni?
A vitát, elismerést az veszíti el először aki a korával kezd takarózni.
Kedves Kérdező, szerintem itt ilyen kérdést értelmetlen feltenni, mert válogatás nélkül írja ide mindenki a baromságait.
Kérdésedre válaszolva: szerintem vannak férfiak akiket zavar, sőt, de fölösleges ebbe belegondolni, mert azokkal úgy sincsen közös jövőd akit zavar ez a tulajdonságod, gondolom, Te sem olyat akarsz akit zavar.
Sokan vannak akiket nem zavar.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!