Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért zavar az valakit ha szőrös a mellkasom?
Na szóval 20 éves fiú vagyok és az eddigi lányokkal akikkel össze akartam jönni mindegyik szinte kiröhögött amikor meglátta a mellkasom. Megkérdeztem tesómat is aki azt mondta hogy őt nem zavarná. Nekem kifejezetten tetszik, kicsit göndöres a szőr rajta.:)Rossz lányokkal kezdek ki vagy tényleg visszataszító a mellkasom?
Pár kép hogy kb. milyen:
Teljesen egyetértek az utolsóval. Ha valaki szőrösnek született akkor maradjon is olyan, ne akarjon minden hülye r***** igényeinek megfelelni. Az enyém is nagyjából olyan mint az első és az utolsó képeken, meg se fordult soha a fejemben, hogy leszedjem és valószínűleg ezután sem fogom, pedig éppen elég beszólást és megaláztatást kaptam miatta fiúktól, lányoktól egyaránt. Azt javaslom, hogy téged se zavarjon. Ha egy lány szóvá tenné, hogy mennyire szőrös vagy és követelné, hogy szedd le akkor onnantól kezdve rajtad múlik minden: engedsz neki és hagyod, hogy a saját képére formáljon vagy lesz**od és hagyod úgy ahogy van. Én az utóbbit választottam.
Üdv. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!