Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért zavar az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavar az valakit ha szőrös a mellkasom?

Figyelt kérdés

Na szóval 20 éves fiú vagyok és az eddigi lányokkal akikkel össze akartam jönni mindegyik szinte kiröhögött amikor meglátta a mellkasom. Megkérdeztem tesómat is aki azt mondta hogy őt nem zavarná. Nekem kifejezetten tetszik, kicsit göndöres a szőr rajta.:)Rossz lányokkal kezdek ki vagy tényleg visszataszító a mellkasom?

Pár kép hogy kb. milyen:

[link]

[link]

[link]

[link]

#szőrzet #problémás test
2015. jún. 30. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nagyooon bejön a szőrös mellkas, mert férfias, barátomé is szőrös, mondjuk én az érettebb pasikat kedvelem, nem a csupasz "kisfiúkat". :) Egy férfi mellkasa szőrös, egy kisfiúé csupasz. Akinek genetikailag nem ő ott szőr később sem, mert van olyan, az más, nem tehet róla. Viszont a tizenéves lányok 90%-a a "kisfiúkat" kedveli. Szerintem keress olyan lányt akinek kifejezetten tetszik, vagy egyszerűen elfogad úgy ahogy vagy. 16/L
2015. jún. 30. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, ha egy férfi az arcán kívül mást is borotvál. Az arcot sem muszáj. Viszont ha szőrős, ha nem, fogadja el, hogy rajtam is van. Na nem teljes testfelületen, de ne várja el a tökéletes szőrtelenséget ;) 17/L
2015. jún. 30. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát engem azért taszít. Egy majomra emlékeztet :D
2015. júl. 1. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma voltunk strandon és egyik barátom azt mondta hogy emlékeztetem a Borat című filmre..:D
2015. júl. 1. 17:33
 5/6 Soproniuni válasza:
Lassan ugyan már 39 leszek. 18 évesen a mellbimbóm körül volt szőr meg a hasamon. Gyakorlatilag azóta szőrösen élem az életem. Ha valakinek tetszik akkor tetszik ha meg nem akkor nem. Nekem tetszik elvégre pasi vagyok. Amúgy meg szerintem abszolut nem gáz ha eg 18- 20 éves srác szőrös. Ezért vagyunk férfia, hogy ha már nőtt ránk akkor maradjon is (kivéve arc) A hátam kissé szőrös, de azt is hagyom. Bevallom jó látni, strandon, szaunában, stb... ha egy srác/pasi szőrös! Szerintem abszolut nem igénytelen ettől valaki!
2015. nov. 2. 11:03
 6/6 DeeJay B. Atti válasza:

Teljesen egyetértek az utolsóval. Ha valaki szőrösnek született akkor maradjon is olyan, ne akarjon minden hülye r***** igényeinek megfelelni. Az enyém is nagyjából olyan mint az első és az utolsó képeken, meg se fordult soha a fejemben, hogy leszedjem és valószínűleg ezután sem fogom, pedig éppen elég beszólást és megaláztatást kaptam miatta fiúktól, lányoktól egyaránt. Azt javaslom, hogy téged se zavarjon. Ha egy lány szóvá tenné, hogy mennyire szőrös vagy és követelné, hogy szedd le akkor onnantól kezdve rajtad múlik minden: engedsz neki és hagyod, hogy a saját képére formáljon vagy lesz**od és hagyod úgy ahogy van. Én az utóbbit választottam.

Üdv. 23/F

2016. jan. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!