Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár kérdés a párkapcsolatról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár kérdés a párkapcsolatról (főleg fiúknak)?

Figyelt kérdés

Sok kérdésem lenne ezzel kapcsolatomban szóval előre köszönöm, ha válaszoltok

1. Az első szerelmetek lett az igazi?

2. Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok?

3. Általában, hogyan viselkedtek azzal a lánnyal, aki tetszik(pl távolság tartóak vagytok vagy pont, hogy minél többet próbáltok vele beszélni vagy bármit kér segítetek neki vagy csak így néha-néha apróbb dolgokban, sokszor mégrintitek őt stb)

4. Hány évesen lett előszőr barátnőtök?

5. Hány barátnőtök volt eddig?

6. Hogy ismertétek meg őket?

7. Mindig ti kezdeményeztetek?

8. Hányszor utasítottak titeket vissza(kb)?

9. Volt olyan, hogy egy lány visszautasított aztán mégis összejötettek?

10. Volt olyan, hogy konkrétan elmondtátok a lánynak, hogy tetszik (nem randin), mit reagált rá?

11. Hogy hívtok el lányt valahova(külön kiemelitek, hogy randi avyg csak, hogy volna-e kedve elmenni veletek valahova vagy más módon?

12. Szerintetek mi az elengedhetetlen dolog, hogy egy fiúnak sikerüljön barátnőt szerezni(gondolok itt pl h mennyire menjeb bulizni (társasági élet) akár de akár arra is, hogy hogyan ne illetve hogyan viselkedjen úgy áltlaában és úgy a lányokkal, hogyan öltözködjön stb--> tehát mi az amivel le lehet venni a "lábáról" egy lányt?(nem arra gondolok, hogy megjátsza valaki magát)

13. Az első barátnőtökkel veszítettéttek el?

14. Volt alkalmi kalandotok?

15.Mennyire néztek ki jól a lányok szemében? (..belövitek a hajatokat avgy csak úgy egszerűen van és kész?

16. Mit kerestek külsőleg/belsőleg egy lányban?

17. Mennyire feszengtetek az első szexnél?(akár a méret miatt, akár hogy jó lesz-e a lánynak amit csináltok vagy akár h milyen hamar mentek el stb)

.

.

.

+1 Hány évesek vagytok most?

ui.:bocsi ha logikailag nem a megfelő a sorrend a kérdésekben, de úgy írtam, ahogy eszembe jutottak

2018. márc. 30. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:

1, nem

2, semmedig

3, próbálnék vele beszélni

4, nem volt

5, 0

6, sehogy

7, sehogy

8, nem

9, nem

10,nem

11, ne emeld ki hogy randi

12, nézzé ki jóúl

13, :D

14, nem

15, gondolod...

16, aranyos legyen

17, semennyire

20/f

Gondolom más válaszra vártál :D De pedig a többségnél ez a nagy büdös helyzet, főleg ha még fiatalabb.

2018. márc. 30. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

1.nem

2.5honap

3.oszinte, kozvetlen, szeretetteljes, igyekvo

4.16

5.2, most van alakuloban a 3.

6. diszko, suli, szalagavato

7. nem

8. ketszer vagy haromszor

9. pont most lesz

10. igen reszegen, de komolyan gondoltam... friendzone lett

11. nem emelem ki hogy randi

12. legyen igenyes, adjon magara, sportoljon, eljen tarsasagi eletet

13. nem, es meg mindig az vagyok

14. volt, bulis smarolasok

15. a lanyok szerint eleg jol, igen beallitom

16. kulsoleg legyen vekony, jo alakkal, ha sportos megjobb...belsore kedves, erdeklodo

17. pettingnel elegge, nem a meret miatt csak meg uj volt...nem elveztem el az idegessegtol de allt rendesen..csak o csinalta nekem

+1. 18

2018. márc. 30. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

1.: Nem, bár nem is vagyok biztos benne, hogy voltam már szerelmes, így lehet ezt nem tudom.

2.: 1 év és 7 hónap.

3.: Attól függ milyen kapcsolatban vagyunk, ha nem beszéltünk még, csak mondjuk láttam és megtetszett, akkor valószínűleg nem próbálkozok semmivel, mert nem tudom mire számíthatok. Ha ismerem, akkor bevetek mindent. :D

4.: 14 vagy 15, nem emlékszem pontosan.

5.: 5 komolyabbnak mondható kapcsolatom volt eddig.

6.: Változó, volt akit baráti társaságnak köszönhetően, volt akit suliból, volt akit itt gyakorin, volt akit neten máshol.

7.: Nem, az első csók általában nem az én érdemem volt. :D

8.: Konkrét visszautasítás utoljára általános 5.-ben volt utoljára. :D De volt olyan, hogy nem volt meg az összhang a lány és köztem, olyankor közösen utasítottuk vissza egymást azzal, hogy befejeztük az ismerkedést. :D

9.: Nem, olyan volt, hogy először "visszautasított" (illetve nem mutatott érdeklődést), aztán össze akart jönni, de akkor már én nem akartam. :D

10.: Volt többször is, mindig pozitívan fogadták, sosem creepyre fogalmaztam meg, meg nem is primitíven közöltem velük, hanem egy kisebb regény kíséretében, leírva, hogy mit miért érzek.

11.: Változó, általában poénra veszem, a lány humorától függ, hogy mit mondok pontosan.

12.: Önmagad kell adni. Klisének hangzik, de tényleg. Ha bunkó a gátlások nélküli stílusod, akkor az olyan lányokat fogod bevonzani, ha csendes vagy gátlások nélkül is, akkor meg az olyanokat, csak tényleg engedj el minden korlátot mikor egy lánnyal beszélgetsz/társaságban vagy. És persze fejleszd magad, külsőleg-belsőleg.

13.: Az első komoly barátnőmmel vesztettem el.

14.: Volt, nem tetszett, több nem lesz.

15.: Honnan tudnám? :D Valakinek tetszek, valakinek nem, a vonzalom nem általánosan meghatározható, így van rendjén, mindenkinek van esélye. :D Nem lövöm be a hajam, most nagyon rövid, de régen rocker hajam volt, hátközépig ért, akkor is alig foglalkoztam vele. A célközönséget kell megfognod, nem az általános tömeget.

16.: Ez egy legalább tízszer hosszabb választ igényel mint amit eddig írtam. :D

17.: Egyszer sem feszengtem miatta, viszont az első komoly barátnőmnél sok dolgot rosszul csináltam visszaemlékezve, szóval lehet nem ártott volna odafigyelni az ösztöncselekvés helyett, de azóta sokat javultam, elég magabiztos lettem a képességeimet illetően, mérettel sincs gondom, de az egyáltalán nem számít, szóval ha fiú vagy és emiatt aggódsz, ne parázz, csak a jó technikát és lányt kell megtalálnod.

+1: 18

2018. márc. 31. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:

1. nem, össze se jött velem

2. 2,5 hónap

3. furán

4. 11/12 éves voltam talán

5. 5-7

6. társaságból általában

7. általában nem de volt már, hogy a csaj kezdeményezett

8. 10szer biztos xd

9. nincs, szórakozzon az anyjával

10. volt, nem emlékszem

11. randit nem emelem ki soha, az egy hülyeség amugy nem is értem ki találtak ki ezt.

12. ez kinek mi, ha férfi csajt akar levenni a lábáról, férfinak kell lenni.

13. nem

14. nem

15. értelmetlen a kérdés

16. külsőleg azt, hogy nekem tetszen, belsőleg azt, hogy szeressen

17. én semennyire

16f

2018. ápr. 2. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!