Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk tényleg féltek azoktól a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg féltek azoktól a lányktól akiknek facolások-vágások vannak a kezén, lábán. Stb?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 26. 00:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kórházban az egyik ápóló mondta
2018. ápr. 28. 22:17
 12/13 Mádár0218 ***** válasza:

Mesélnél róla?

- pontosan miért voltál a kórházban?

- így mondta a nővér pont?

- gondolom vágod magad ha ilyet kérdezel, de miért?

Érdekelne és kíváncsi vagyok, ha itt nem privátba leírnád?

-Ha nem csak írd meg, hogy nem és nem zavarok

2018. ápr. 28. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem félnék, sőt ha észrevenném tudnám hogy megérti miért vannak nekem is, és jó érzés lenne ha miattam változna meg mellette tudnék lenni és én szoktatnám le róla. Nekem kb ilyen lány Kell. Aki depis megért, aki egyedül van ő már megtanulta hogy aki mellette van az sokat ér, az ilyen lányok pedig általába nem olyan tömegribik, én pont ilyen lányra vágyok... :/
2019. jan. 17. 02:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!