Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresési ,udvarkási...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresési ,udvarkási technikákat alkalmaztok?

Figyelt kérdés

nov. 18. 04:37
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Én annak a híve voltam már az elején is, hogy felesleges megjátszanom magam, mert előbb-utóbb minden kiderül. Tehát magamat adtam.
nov. 18. 06:18
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

#1 Ez egy nagyon jó szemlélet, DE önmagában nem mindenkinek és minden helyzetben elég. Az ilyen vagyok, így szeressetek megközelítés sok esetben nem működik. Nagyon nem mindegy, hogy milyen is vagy alapból.

Amellett, hogy magadat adod, érdemes törekedni rá, hogy minél jobbá is tedd önmagad. Nem csak azért, hogy mások jobban szeressenek és ne is másoknak akarj megfelelni, de a saját értékeid, érdekeid szerint fejleszd önmagad. Ebben a fejlődési folyamatban azért nem árt a társadalom és mások igényeit is figyelembe venni. Az elsődleges cél az legyen, hogy te magad jobban szeresd magad és elégedettebb legyél magaddal. De sok esetben ezt is tudja segíteni, ha figyelembe veszed, mások igényeit és elvárásait is.

Pl. Lehet, hogy te tök jól el vagy magadban, lehet, hogy téged nem zavar, hogy nem tudsz emberekkel beszélgetni, de így többek közt ismerkedni sem lesz könnyű. A társas készségek fejlesztése segíteni tud jobban beilleszkedni a különféle közösségekbe és az ismerkedésben is.

Ez nem azt jelenti, hogy ki kell magadból fordulni, vagy megjátszani magadat, de nem árt fejleszteni a hiányosságokon, hogy különféle élethelyzetekben eredményesebben tudj boldogulni.

nov. 19. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Igen, ezzel a abszolút egyetértek. Inkább úgy értettem, hogy például hiába nem divatos most, nekem akkor is a metál a kedvenc zenei műfajom. Ha valakinek ez nem jön be, akkor ez van, nem fogom magam mondjuk Azahriah rajongónak tettetni, hogy legyen valakim. Vagy például nem a divat szerint öltözködöm, hanem úgy, ahogy magamnak tetszek. (#1-es voltam)
nov. 19. 08:17
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
37%
Hát persze. Ezen az oldalon mindenki kész gerinctanulmány. Nézzük, mi a helyzet valójában. Az udvarlás szinonimája a széptevés. Emberi mivoltunk hajnala, évmilliók óta! Ahogy a szebbik nem még a valóságosnál is szebbnek igyekszik látszani. Ajakpirosító, alakformáló cuccok, stb. A férfiak pedig a nők kezébe ígérik még a Nagy Göncölt is. És ez így van rendjén!
nov. 22. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "technika"?! Ne legyél már ilyen kockagép.
nov. 24. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod "udvarlási technika" akkor egyértelmű hogy megjátszod magad, és műmájerkedsz.

Inne kezdve nincs hiteled!

nov. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!